Årets sommerlejr for børn og unge er i fuld gang

Jane W. Schelde

01. jul 2021

Der er godt gang i aktiviteterne på Muskelsvindfondens sommerlejr 2021. 36 børn og unge med muskelsvind i alderen 10-17 år deltager i lejren på Musholm – Ferie – Sport – Konference

Tilslutningen til årets sommerlejr har i år været rigtig stor – især for gruppen af 10-14-årige børn og unge med muskelsvind.

I søndags ankom de 36 deltagere – de fleste med egne hjælpere – for at tilbringe en uge sammen med jævnaldrende unge med muskelsvind. Sommerlejren handler om at møde andre børn og unge, blive udfordret i aktiviteter, der alle er tilpasset, så alle kan være med og danne venskaber.

Årets program har budt på tre forskellige linjer, som de unge kunne vælge imellem. En af dagene samledes alle dog til en olympiade, hvor det gjaldt om at dyste mod hinanden og samtidig have det sjovt.

Fotograf Bo Nymann var med og fangede mange udtryk blandt de koncentrerede, engagerede og begejstrede deltagere.

 

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk