ALS i Fokus

Åben for tilgang

26. jan 2021

Fakta om gruppen

Målgruppe: Frivillig landsdækkende gruppe for dig, som som kæmper for at sætte ALS på den offentlige og politiske dagsorden i Danmark

Netværkets geografi: Sjælland

Aktiviteter: ALS Awareness i hele maj måned, primært på de sociale medier. ALS-løbet i juni. Andre aktiviteter kan komme på tale, hvis nogen får en god ide.

Kontakt: ALS-medlemskonsulenten er gået på akut barsel. Vi tager derfor desværre ikke imod henvendelser før den 15. august 2021.

Lidt om gruppen

En landsdækkende arbejdsgruppe af frivillige, som kæmper for at sætte ALS på den offentlige og politiske dagsorden i Danmark. Se video fra den seneste kampagne herunder.

AlSi Focus løb i 2020 med initiativtager Jette Villemoes
AlS i Focus løb i 2020 med initiativtager Jette Villemoes

 

Tilbage til oversigten

Se klip fra kampagnen i 2020

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk