Billetsalget til Grøn overgår alt

Jane W. Schelde

13. jul 2023

Det er aldrig sket før i Grøn Koncerts 40-årige historie, at fem af otte koncerter melder udsolgt, før turneen overhovedet er startet.

I går kunne Tuborg og Muskelsvindfonden melde alt udsolgt til den femte by: Tårnby med 17.000 gæster. De øvrige udsolgte koncerter er Valby, Næstved, Odense og Aarhus. Men der er fortsat billetter til koncertdagene i Kolding, Aalborg og Esbjerg.

Allerede i juni blev Valby udsolgt, mens Næstved ligeledes kunne melde om alt udsolgt i starten af juli. Tidligere på ugen meldtes Aarhus og Odense udsolgt, og nu kommer så også Tårnby med på listen.

Det er helt vildt, siger indsamlingschefen

Det er aldrig sket før, at så mange byer har været udsolgt så tidligt, og det skaber glæde hos indsamlingschef i Muskelsvindfonden, Theis Petersen:

”Det er helt vildt! Jeg har snart ikke flere ord for, hvor overvældede vi er over den opbakning, vi har oplevet i år. Grøn er en fest, der gør en forskel – og alt overskuddet går til Muskelsvindfonden. Vi er taknemmelige for, at så mange har lyst til feste for det gode formål. Nu glæder vi os bare til at komme rundt i landet sammen med vores fantastiske line-up og frivillige.”

Otte danske artister er klar til en hel særlig sommer på Grøn

Grøn er klar til en hel særlig sommer, hvor publikum kan opleve Andreas Odbjerg, Artigeardit, AQUA, Benjamin Hav og Familien, Medina, MØ, L.O.C. og Saveus, når den grønne karavane besøger otte danske byer fra den 20.-30. juli.

Publikum, der gerne vil nå at sikre sig en billet til de resterende koncertbyer, kan købe billet her 

Tourplan 2023:
20. juli: Tårnby (Udsolgt)
21. juli: Kolding
22. juli: Aarhus (Udsolgt)
23. juli: Aalborg
27. juli: Esbjerg
28. juli: Odense (Udsolgt)
29. juli: Næstved (Udsolgt)

Om Grøn

I fire årtier har Tuborg og Muskelsvindfonden med Grøn skabt musikalske oplevelser og fællesskaber på tværs af handicap, alder, etnicitet, køn, seksualitet og religion.

Grøn er en fest, der gør en forskel! Overskuddet fra koncerterne går til Muskelsvindfondens arbejde med at skabe Plads til forskelle, hvilket har til formål at skabe større mangfoldighed i det danske samfund.

I 2022 kunne Grøn endelig vende tilbage efter to års aflysninger på grund af Covid-19. I år kan Tuborg og Muskelsvindfonden fejre 40 år med Grøn, når koncertkaravanen traditionen tro kommer rundt i hele Danmark.

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk