Bliv klogere på sex, lyst og samliv

Gitte Dreier Jacobsen

04. jun 2020

Ethvert menneskes seksualitet er lige så unik som vores fingeraftryk, og der findes ikke to mennesker, der har nøjagtig samme seksuelle identitet, samme seksuelle livshistorie eller helt de samme præferencer. Alle er forskellige

Det handler om at tale sammen

Sex og seksualitet er også meget mere end samleje og evnen til at få en orgasme, påpeger psykolog Karina Winther. Kernen handler om at turde tale om sex og lyst – på en god måde, mener hun. Det vil hun belyse i dag, når hun holder digitalt oplæg for Muskelsvindfonden. Har man en hjælper, mener hun også, at det for nogen kan være en fordel at tale om seksualitet allerede under ansættelsessamtalen for at få indblik i hjælperens forståelse og tolerance.

Oplæg om sex, lyst og samliv

Karina Winther arbejder som psykolog i RehabiliteringsCenter for Muskelsvind og er under uddannelse til seksualvejleder. Under et webinar i juni 2020 holdt hun blandt andet oplæg om:

• Hvad er seksualitet?
• parforhold og lyst
• Træthed og sex
• Hvordan taler jeg om sex?
• Sex og hjælpere

Find webinaret her

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk

Document
Indhold