BPA: Alle har brug for en samfundshjælper

Skærbæk og Dreier

12. maj 2022

Det bliver måske første gang i verdenshistorien, at BPA bliver nem at få “bevilliget”, når Muskelsvindfonden introducerer en ny type BPA i forbindelse med foreningens store jubilæumsfest den 19. maj 2022.

Mange mennesker med handicap har brug for ekstra hjælp i hverdagen, og de søger derfor en hjælperordning – en såkaldt BPA-ordning. En BPA-ordning bevilliges normalt af kommunen, men gennem de seneste år er det blevet urimeligt svært at få bevilliget en BPA-ordning. Derfor provokerer Muskelsvindfonden nu med et glimt i øjet ved at tilbyde alle en BPA – dog mod en beskeden egenbetaling. Muskelsvindfonden mener nemlig, at alle kan have brug for en samfundshjælper. 

En BPA, som alle kan få fat i

Det er en helt ny type BPA, som Muskelsvindfonden tilbyder, og alle kan få fingrene i den, hvis de ellers er hurtige. Det er en BPA-øl, og den kommer på markedet i forbindelse med foreningens 50-årsjubilæumsfest på Musholm den 19. maj.

BPA-øllen sælges i stærkt begrænset antal i Restaurant Evald K., som ligger på Musholm – Ferie – Sport – Konference. Den sælges under og efter jubilæumsfesten.

Stærkt samarbejde med Ørbæk Bryggeri

Øllen brygges i et samarbejde med Ørbæk Bryggeri (Naturfrisk Group), og navnet står for “Birthday Pale Ale.”

- Muskelsvindfonden er på mange måder bygget på vores evne til at holde en god fest, og derfor er det i anledning af vores jubilæum oplagt at fejre os over vores egen øl.

Simon Toftgaard Jespersen

Formand, Muskelsvindfonden


– Muskelsvindfonden er på mange måder bygget på vores evne til at holde en god fest, og derfor er det i anledning af vores jubilæum oplagt at fejre os over vores egen øl. Navnet BPA konnoterer både en særlig øl, men også en særlig del af vores velfærdssamfund, der for mange mennesker med handicap er afgørende for deres evne til at deltage i samfundet på lige fod med andre. Jeg ser frem til at kunne skåle i BPA, lyder det fra Simon Toftgaard Jespersen, formand for Muskelsvindfonden.

Sådan får du fat i en samfundshjælper

Efter landsmødet forhandles BPA-øl i restaurant Evald K i hele kasser á 12 stk. til 290 kr. Kasserne kan købes på Musholm.

Der går 5 kr. for hver øl til Muskelsvindfondens arbejde for et bedre liv med muskelsvind.

Kontakt Musholmmusholm@musholm.dk

Musholm BPA byder sommeren indenfor

Det er en specialfremstillet variant af øltypen New England IPA. Det er bryggeriet Naturfrisk, som står bag øl-produktionen.

Musholm BPA er en øl, der byder sommeren, håbet og fremtiden indenfor. Frisk, flot og gylden med et sommerligt slør og med tydelige noter af citrusfrugter og abrikos fra de friske humler, som er anvendt til overflod i forbindelse med brygningen af øllen. Øltypen er en New England IPA, som er kendetegnet ved lav bitterhed og masser af aroma. Skål og tillykke med de 50 år,  siger Tørk Eskild Furhauge fra Ørbæk bryggeri (Naturfrisk Group), som står bag øllen.

Vi skåler sommeren velkommen med lav bitterhed.

Hør hvad BPA-øllen kan gøre for dig

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk