David Fjäll,
42 år

Foto: Per Gudmann

Gættede du rigtigt?

David Fjäll, svensk tv-vært på SVT Sport og far til to, oplever ofte, at folk har negative fordomme om ham på grund af hans udseende; men det fylder ikke i hverdagen. Forudindtagede opfattelser viser sig som oftest som nogle lidt komiske situationer.

”Det er små episoder i hverdagen, som på en eller anden måde viser, at folk har en bestemt opfattelse af mig som sort. Jeg tror, at en del af årsagen er, at Skandinaviens diversitet er begrænset. Et godt eksempel er fra sidste gang, jeg var i Danmark. I lufthavnen talte de ansatte konsekvent engelsk til mig. Ikke dansk eller svensk – for sådan en som mig må jo være ”udlænding”? Jeg trækker blot på smilebåndet af det og svarer tilbage på svensk – uden accent.”

Andre udvalgte artikler til dig

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk