De frivillige hyldes med særlig #fordivielskerfrivillige Tour 2021

Jane W. Schelde

29. jul 2021

Hvad gør man, når Grøn er aflyst for andet år i træk pga. corona, og Muskelsvindfonden savner at mærke de frivilliges engagement, sammenhold og fællesskab? Man laver en #fordivielskerfrivillige Tour 2021!

Muskelsvindfondens frivillighedskontor har i disse dage arrangeret en #fordivielskerfrivillige Tour 2021, hvor de frivillige – Kræwet – mødes og samles på de faste koncertpladser og de dage, hvor Grøn normalt foregår. Og det er et populært initiativ, hvis man  dømmer efter tilmeldingerne fra Kræwet til denne særlige Tour. Når Touren er slut, har mere end 350 frivillige – eller ca. halvdelen af dem, der normalt er med på Grøn – festet og fejret fællesskabet.

Fællesskabet er vigtigt

Touren skal hylde frivilligheden og dets fællesskab og begyndte i sidste uge på Amager, fortsatte til Kolding, Aarhus og Aalborg. Efter et par dages hvil fortsætter #fordivielskerfrivillige Tour 2021 i dag i Esbjerg og fortsætter de næste dage til Odense, Næstved og afslutningen på søndag i Valby.

Konceptet er helt enkelt. De frivillige mødes kl. 16 på koncertpladsen, hvor de ”bygger” pladsen op, som de plejer. Senere tænder de op i grillen og hygger resten af aftenen med pølser og kolde dåseøl. De skråler med på de største Grøn-hits og fortæller masser af røverhistorier fra Kræwet gennem tiderne. Som altid hjælpes alle ad med at pakke pladsen ned igen og siger tak for i dag.

Makkerpar læsser bilen

Bag arrangementet står frivillighedskoordinator Jacob Bostrup og makker Peter ”Høstak” Caspersen, som kører rundt i landet med bilen læsset med pavilloner, grill-grej, borde, bænke, mad og drikkevarer.

Se billederne herunder.