#Dutrordeterløgn – til dialogmøde

Foto: Jens Hasse, Chili foto

16. nov 2017

Henrik er til dialogmøde med sin sagsbehandler. Det er deres første møde, hvor de skal sige goddag, og Henrik skal vejledes. Men han er ikke, hvem han tror, han er… eller er han?

Hvorfor denne film?

Muskelsvindfonden oplever desværre flere sager, hvor borgere har svært ved at gennemskue de mange paragraffer og afdelinger, som de skal henvende sig til, når de får afgørelser og vejledning fra kommunen. Systemet er blevet tungt og kompliceret – både for sagsbehandlere og for borgere.

Det er uacceptabelt, at borgere lades i stikken, og tages som gidsler, mens der begås stadig flere fejl i sagsbehandlingen.

Vi ønsker mindre bureaukrati, mindre regelrytteri og mindre frustreret sagsbehandling.

Bonusinfo

Borgeren i filmen, Dan Brock, har tidligere været næstformand i Muskelsvindfonden.

Hvorfor er jeg med?

Dan Brock, 52 år.

Hvorfor valgte du at være med?

Jeg valgte at være med fordi, at det er på tide, at der bliver gjort opmærksom på de tåbeligheder, der foregår i vores såkaldte ”system.”

Hvad håber du, filmene bidrager til?

Jeg håber, at disse små filmklip kan starte en debat, som i sidste ende kan ændre vores “systemer”, således at der bliver fundet løsninger til fordel for det enkelte menneske og som er skabt i et samarbejde med de involverede partnere.

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk