#Dutrordeterløgn – til kom-i-job-møde

Foto: Jens Hasse, Chili foto

16. nov 2017

Lisbeth er til møde i jobcentret. Et kom-i-job-møde. Hun er sikker på, at systemet nok skal tilgodese de it-faglige kvalifikationer, hun har. Men der sker noget helt andet.

Hvorfor denne film?

Muskelsvindfonden oplever desværre flere sager, hvor borgere mener, at deres behov eller kvalifikationer ikke bliver mødt i samtalen med kommunen. Vi ser eksempler på borgere som sendes i meningsløs aktivering eller ressourceforløb, som ender med at være spild af tid for alle parter.

Vi ønsker at gøre op med meningsløs aktivering og fremme en mere relevant jobindsats.

Bonusinfo

Borgeren i filmen, Lise-Lotte Bundgaard, har tidligere arbejdet i Muskelsvindfonden og læser i dag Pædagogisk Sociologi.

Hvorfor er jeg med?

Lise-Lotte Bundgaard, 53 år. 

Det er problematisk at finde rundt i det nuværende system, og det vil jeg gerne støtte op om. Jeg mener også, at det er godt at bruge humor og satire til at få sat spring på noget, som er meget problematisk for rigtig mange mennesker. Man skal have hår på brystet for at kunne klare sig i systemet. Jeg skal nok klare den, da jeg er ressourcestærk, men dem som er svagere bliver ladt i stikken.

Hvad håber du, filmene bidrager til?

Jeg håber, at der bliver sat fokus på den måde, man har lavet det her system på, og den måde man møder mennesker på. Og det kan være svært at føle, at man bliver mødt som menneske, når der er så mange økonomiske hensyn.

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk