Få hjælp til ankesager

Thomas Krog

28. apr 2022

Muskelsvindfonden har indført et nyt og sikkert system for medlemmer, der ønsker hjælp i ankesager

Som medlem af Muskelsvindfonden kan du få hjælp til ankesager. Får du en afgørelse fra kommunen, som du finder urimelig, så skriv til Muskelsvindfondens politiske afdeling og få os til at kigge på den.

Som noget nyt skal alle medlemmer skrive til os i et lukket system og ikke på mail.

Sådan gør du

Klik på ”medlemslogin” i bunden til højre på forsiden af hjemmesiden og log ind med medlemsoplysninger. Klik på ”mine sider” øverst til højre. Klik på ”mine sager” i rullefanen. Klik på ”opret sag”. Følg vejledningen. Så vender vi tilbage til dig ad den vej.

Fordele ved nyt systemet

 • Vi hjælper medlemmer af Muskelsvindfonden, ikke alle mulige andre.
 • Er en medarbejder i den politiske afdeling syg, strander sager ikke i vedkommendes mailboks med risiko for, at klagefrister overskrides.
 • Systemet sikrer, at ingen andre end medarbejdere i politisk afdeling har adgang til at se sagerne.
 • I politisk afdeling får vi et fælles overblik over sager, så ingen bliver overbebyrdet, og medlemmerne får den bedst kvalificerede hjælp.
 • Vi kan føre statistik, og derigennem danne os et overblik over, om ”skoen trykker” enten i specifikke kommuner eller inden for specifikke paragraffer.
 • Vi opbevarer sagsdokumenter på en sikker måde, som lever op til kravene i GDPR.

Hjælp os med at hjælpe dig

 • Læg sagen op i systemet så snart, du har fået afgørelsen. Klagefristen er som regel 4 uger, og vi har brug for så mange uger, som vi kan få for at hjælpe dig så godt som muligt.
 • Husk vi modtager mange sager og vil gerne hjælp så mange som muligt så godt som muligt.
 • Skriv til os, hvad sagen handler om. Det kan du også gøre inde i systemet. Skriv også, hvorfor du mener, der bør klages over afgørelsen.
 • Vedhæft alle de oplysninger, som du har. Udover afgørelsen fra kommunen kan det være statusrapporter, lægelige oplysninger osv. De hjælper os i processen med at klage.
 • Du er den allerbedste i hele verden til at beskrive dine udfordringer og behov i dagligdagen. Beskriv dem så udførligt som muligt. Kan du selv skrive et udkast til anke, er det allerbedst.

Bemærk, at vi svarer dig inde i systemet. Du skal selv holde øje med, om vi har lagt nye dokumenter op. Når vi lægger noget op til dig, er det altid med overskriften ”NY BESKED fra den politiske afdeling – (plus dato).

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk