Forældregruppen Muskelsvend

Lukket for tilgang

25. jan 2021

Fakta om gruppen

Målgruppe: Familier med barn med muskelsvind i alderen 10-15 år – på tværs af diagnoser. 

Netværkets geografi: Landsdækkende 

Aktiviteter: Et weekendkursus i 2021. Herudover deltager børnene i Muskelsvindfondens sommer- og efterårslejr. 

Kontakt: Medlemschef Peter Kock Hansen, pkha@muskelsvindfonden.dk eller tlf. 22 65 24 45.

Gruppens formål

Netværksdannelse for familier med barn med muskelsvind i alderen 10-15 år. Erfaringsudveksling for mødre og fædre på tværs af diagnose.

Muskelsvend er en lukket forældregruppe, som har eksisteret siden 2011. Gruppen består af ca. 10 familier fra hele landet med børn med Muskelsvind født i årene 2006-2010. Gruppen mødes ved Muskelsvindfondens fællesarrangementer så som sommerlejre, landsmøde, mv. herudover 1-2 gange årligt.

Igennem årene har vi på vores kurser beskæftiget os med emner som Skolestart, En god hjælperordning, Den cirkulære sorg, Mindsk stress og øg livsglæden.

Tilbage til oversigten

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk