Grøn nærmer sig en totalt udsolgt turné

Redaktionen. Arkivfoto: Morten Rygaard

19. jul 2023

Syv af otte koncerter på Grøns turné kan nu melde udsolgt. Vi har aldrig oplevet noget lignende, lyder det fra en begejstret og overvældet indsamlingschef i Muskelsvindfonden. Turneen starter i morgen i Tårnby.

I går kunne Grøn melde alt udsolgt i Aalborg, og i dag kan Muskelsvindfonden og Tuborg også offentliggøre, at Kolding er udsolgt. I alt 18.000 publikummer har købt billet til koncertdagen i Kolding, og dermed nærmer turnéen sig alt udsolgt. Der er stadig billetter til koncertdagen i Esbjerg.

Aldrig sket før

Når Grøn drager på landevejen i morgen, kan koncertkaravanen fejre 40 år i det danske kulturlandskab, og i de fyrre år har publikumsopbakningen aldrig været større. Med dagens udmelding om, at billetter til Grøn i Kolding er udsolgt, er syv ud af i alt otte byer udsolgt, før turnéen er gået i gang – og det er aldrig sket før.

Theis Petersen, som er indsamlingschef i Muskelsvindfonden, er helt overvældet:

“De sidste uger har været fuldstændig overvældende. Vi har i 40 år festet med et formål, når vi har draget på turné med Grøn, og det er helt vildt at opleve, at koncertturnéen stadig lever i bedste velgående. Jeg glæder mig personligt helt vildt, til vi skal af sted og skabe overskud til Muskelsvindfondens arbejde med at skabe Plads til forskelle og større mangfoldighed i det danske samfund.”

Stadig billetter til Esbjerg

På programmet i år er:  Andreas Odbjerg, Artigeardit, AQUA, Benjamin Hav og Familien, Medina, MØ, L.O.C. og Saveus.

Grøn starter i morgen den 20. juli i Tårnby og slutter søndag den 30. juli i Valby. Publikum, der gerne vil nå at sikre sig en billet til Esbjerg, kan købe billet på her