Grøn 22 skudt godt i gang

Redaktionen, foto: Morten Rygaard

22. jul 2022

Solen bagte over en udsolgt koncertplads på Amager, og trods tekniske problemer blev Grøn i går skudt godt i gang. I dag i Kolding er temperaturen mere kølig, men temperaturen blandt publikum og på scenerne fejler ikke noget.

Tuborg og Muskelsvindfonden glæder sig over fremmødet og den gode stemning blandt alle gæster.

Muskelsvindfondens formand Simon Toftgaard Jespersen er også godt tilfreds.

Grøn er meget vigtig for Muskelsvindfonden – både økonomisk som vores største indtægtskilde og som en del af vores DNA.  Derfor har vi haft det rigtig svært med de sidste to års aflysninger. Men nu er vi tilbage – og det er ikke uden stolthed, at vi, som er kendetegnet ved, at vi ikke har kræfter til at løfte armene, alligevel formår at skabe noget, der er så stort som Grøn, og som også har betydning for andre, siger Simon Toftgaard Jespersen.

Formanden sender en særlig tak til alle de frivillige, som knokler for, at Grøn bliver en god oplevelse for alle gæster.

Turplan

21. juli 2022 – Amager

22. juli 2022 – Kolding

23. juli 2022 – Aarhus

24. juli 2022 – Aalborg

28. juli 2022 – Esbjerg

29. juli 2022 – Odense

30. juli 2022 – Næstved

31. juli 2022 – Valby

 

Køb billet her

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk