Plads til forskelle-ambassadør: Der er kun én af mig og én af dig

Sille Brandbyge Ørholst, foto: Peter Christian

25. maj 2022

Musikeren Christopher er dette års Plads til forskelle-ambassadør og har i samarbejde med VRS designet årets Plads til forskelle t-shirt med budskabet ”Kun én af mig”

Et stærkt budskab om, at vi alle er forskellige, ingen er ens, og at vi derfor skal omfavne disse forskelligheder. Et budskab, som i den grad tapper ind i Muskelsvindfondens Plads til forskelle-vision.

Forestil dig en verden, hvor der ikke bare er plads til alle, men hvor der også er plads til forskelle. Det er den verden, Muskelsvindfonden drømmer om at skabe. Derfor uddeler foreningen hvert år en Plads til forskelle-pris til et projekt eller initiativ, der hylder mangfoldigheden, og som bidrager til at skabe plads til forskelle i vores samfund og nedbryde fordomme.

Vi har alle særheder og finurligheder

I samarbejde med VRS, NOVA og Grøn samler en af årets Grøn-artister hvert år ind til Plads til forskelle-prisen ved at designe en Plads til forskelle t-shirt, som kan købes i føtex, Bilka og ude på koncertpladsen. Al overskuddet fra salget af t-shirten går til Muskelsvindfondens Plads til forskelle-pris.

I 2022 er det musikeren Christopher, som er ambassadør for Plads til forskelle-prisen. Han har fortolket Muskelsvindfondens vision med sit budskab ”Kun én af mig”. Et budskab, der skal være med til at understrege, at vi alle er forskellige og har små særheder og finurligheder, der gør os unikke – og netop dét, skal vi turde at elske og stå ved. Til at understøtte hans budskab har han valgt at give t-shirten et råt design, der udstråler attitude og skaber styrke til at være den, du er.

Fedt, at vi alle er forskellige!

Christopher uddyber sine tanker bag t-shirtens budskab:

“Teksten på T-shirten er min fortolkning af, hvad det vil sige, at der skal være plads til forskelle: der er kun én af mig, og der er kun én af dig. Vi er alle forskellige, og det er fedt! Det skal der være plads til. Jeg kommer selv fra en broget venne-flok med en masse forskellige typer, og det er jo vidunderligt, at vi alle sammen er helt anderledes fra hinanden! Derfor ville jeg gerne lave en empowerment t-shirt, der gør, at man føler sig stolt af sig selv, når man har den på.”

 

Plads til forskelle t-shirten kan købes fra onsdag den 25. maj 2022.

Se video hvor Christopher fortæller om budskabet

Plads til forskelle-prisen

Hvorfor laver vi Plads til forskelle-prisen?

Med Plads til forskelle-prisen hæver vi Muskelsvindfondens vision om at skabe plads til forskelle op i et perspektiv, der er relevant for hele Danmark.
Vi har siden 2016 hvert år bedt en artist på Grøn om at fortolke visionen for hermed at skabe omtale i medierne og over for Grøns gæster. Derigennem er målet at nedbryde fordomme og barrierer i samfundet, så der i sidste ende bliver bedre plads til mennesker med muskelsvind og andre handicap.

Tidligere Plads til forskelle-ambassadører og modtagere af prisen

2021 – Værterne fra Go’NOVA. Modtagerne af prisen var Diversity Pop-Up

2020 – Prisen blev ikke uddelt pga. corona

2019 – Carpark North. Modtagerne af prisen var Vaskeriet – En øvelsesbane for udviklingshæmmede

2018 – Lukas Graham. Modtagerne af prisen var Ombold

2017 – Scarlet Pleasure. Modtagerne af prisen var LykkeLiga

2016 – Suspekt. Modtagerne af prisen var Fundamentet

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk