Sofie har sat et markant aftryk på parasporten

Gitte Dreier Jacobsen

12. nov 2020

26-årige Sofie Skoubo er indstillet til Kulturministerens parasportspris. Hun har sat et markant aftryk på parasporten, lyder det i indstillingen fra Team Danmark og Parasport Danmark.

Der er grund til at Sofie med muskelsvind er indstillet til Kulturministerens parasportspris, mener både Team Danmark og Parasport Danmark.

Foto: Signe Mørkeberg Sjøstrøm

 

“Ikke alene er hun stamspiller på det succesrige kørestolsrugbyhold, der har kvalificeret sig til PL i Tokyo næste år. Hun har også kæmpet uden for banen for at sætte fokus på nogle paraatleters særlige behov.Hun gør det fremragende både på og uden for banen. Sofie Skoubo, stamspiller på Danmarks landshold i kørestolsrugby, er Team Danmarks kandidat til Kulturministerens Parasportspris 2020.

Derfor har Team Danmarks bestyrelse valgt at indstille Sofie Skoubo til Kulturministerens Parasportspris 2020. Prisen uddeles til personer, organisationer, virksomheder mv., som har gjort en enestående indsats for handicapidrætten i Danmark”, skriver de i en nyhed på teamdanmark.dk

Sofie jubler over indstillingen
Sofie jubler over indstillingen.

 

Selv siger Sofie, der til dagligt arbejder i Muskelsvindfondens handicappoltiske team:

– Jeg er utrolig glad og beæret over, at bestyrelsen har valgt at indstille mig til prisen. Det er stort, at nogle har lagt mærke til mig og min indsats. Da jeg tog til min første rugbytræning var jeg usikker på, om jeg overhovedet kunne være med. I dag har jeg nogle helt andre mål og drømme end tidligere.

Læs hele nyheden fra Team Danmark her.

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk