Støt Muskelsvindfonden, hver gang du tanker

Af Christian Lykke m.fl.

06. apr 2022

Muskelsvindfonden har har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Muskelsvindfonden, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores forening – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores forening med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Kort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores forening en ekstra bonus på 200 kr.

Dine muligheder

  1. Bestil et OK-kort på deres hjemmeside.
  2. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play. Du finder “sponsorstøtte” under punktet “mig”, og kan her vælge Muskelsvindfonden. Har du allerede en appen, så skal du blot ændre “sponsorstøtte”.
  3. Har du allerede et OK Kort?
    Ring da venligst til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Muskelsvindfonden nu. De sørger for at ændre det.

Andre muligheder for at støtte Muskelsvindfonden gennem OK

  1. Har du et OK-kort kan du fordoble støtten til vores forening ved at vælge en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores forening med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker her
  2. Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 20 33, så sørger de for det hele.

 

 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte Christian Lykke hos Muskelsvindfonden