Udsolgt i Valby og Odense

Redaktionen, Foto: Morten Rygaard

26. jul 2022

I dag kan Tuborg og Muskelsvindfonden melde udsolgt til Grøn i Odense den 29. juli samt afslutningskoncert i Valbyparken den 31. juli. Med andre ord efter tre års ufrivilligt fravær fra koncertscenen pga. corona er vi tilbage, og det er publikum i den grad også.

I sidste uge besøgte Grøn Amager, Kolding, Aarhus og Aalborg på tourens første del, hvor mere end 77.000 koncertglade gæster lagde vejen forbi. Fra på torsdag den 28. juli ruller karavanen igen, når Grøn kommer til Esbjerg, Odense, Næstved og Valby.

Hvis du skal nå at opleve Grøn i år, er der stadig to muligheder, hvis du ikke allerede har købt billet: koncerterne i Esbjerg og Næstved. (Find link til billetsalget længere nede på siden)

Musikprogrammet byder i år på Tessa, Carpark North, Andreas Odbjerg, Drew Sycamore, D-A-D, Christopher, Phlake og Suspekt. Vejret for de kommende dage tegner til at blive godt festival-vejr, og for mange danskere handler Grøn også om traditionen med at samle familie og venner og opleve musik, fest, øl og fællesskab.

Følg Grøn på de sociale medier:

Officielt hashtag: #Grøn22
Facebook: facebook.com/groenkoncert
Instagram: Groenkoncert
Snapchat: Groenkoncert
YouTube: Grøn Koncert
TikTok: Groenkoncert

Køb billet her

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk