Ugens program i myotoni-ugen bød bl.a. på dans

Jane W. Schelde, foto: Bo Nymann

20. jul 2022

Gensynsglæden var stor, da 27 yngre voksne med muskelsvinddiagnosen dystrophia myotonica mødtes til en uges lejr og sammenkomst på Musholm – Ferie – Sport – Konference i starten af juli.

Det var dejligt igen at kunne være sammen og blive mødt af velkendte mennesker og et velkendt program.

Mennesker med netop den diagnose, som både giver fysiske og kognitive udfordringer, har det bedst med et kendt uge program, hvor de ved, hvad der venter dem. Det giver tryghed, når de samtidig kan mærke, at såvel lejrledere, som Muskelsvindfondens medlemskonsulenter og konsulenter fra RehabiliteringsCenter for Muskelsvind, der også kommer forbi i ugens løb og bidrager til programmet, forstår deltagernes problematikker.

Fotograf Bo Nymann gæstede myotoni-ugen på Musholm, da programmet bød på dans.

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk