Velkommen til Pærspektiv

Suzanne Skærbæk Pedersen

21. maj 2024

Pærspektiv vil udfordre negative forestillinger om mennesker med handicap. Der er hårdt brug for nye perspektiver, mener formand.

Det kan være svært at rykke ved fasttømrede forestillinger om andre mennesker, og det kan føre til misforståelser, diskrimination og eksklusion.

Når det gælder forestillinger om mennesker med handicap, er de ofte negative. Undersøgelser viser, at folk generelt har lavere forventninger eller synes, at de er stakler. Det betyder, at mennesker med handicap ofte føler sig tvunget til at overpræstere, har sværere ved at få job og oplever sociale barrierer, som forhindrer dem i at leve et liv på lige fod med mennesker uden handicap.

Den udfordring har Muskelsvindfonden taget op med ‘Pærspektiv’, som vil byde på et hav af vinkler og journalistisk indhold, som skal inspirere og gøre op med den klassiske “boks-tænkning”.  

Hop ind på Pærspektiv og læs hele artiklen

Læs hele artiklen på det nye Pærspektiv.dk

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk