Betalingspolitik ved donationer

Generelt

Ved indgåelse af aftale om en løbende donation oprettes der en automatisk betaling, som enten kører via MobilePay Subscription eller via betalingskort (Dankort eller Mastercard debet)

Ved engangsdonationer oprettes der selvsagt ikke en automatisk og løbende betaling.

Sikkerhed og betaling

Til betalingskortbetaling og MobilePay online-betaling anvendes Billwerk+ som såkaldt betalings-gateway. Betalinger på Muskelsvindfondens hjemmeside er derfor sikre, og er underlagt PCI-standarden.

Registrering af oplysninger

Indtastede oplysninger i forbindelse med donationer gemmes i 5 år i forbindelse med organisationens regnskab. Oplysningerne videregives ikke til tredjepart og behandles naturligvis strengt fortroligt jf. Databeskyttelsesloven (Persondataloven). Du kan læse mere om Muskelsvindfondens persondatapolitik her.

Kvitteringer

Når vi har registreret din betaling, vil du automatisk modtage en e-mail med en kvittering og en mail hvori Muskelsvindfonden takker for din donation.

Fortrydelsesret

Der ydes ikke fortrydelsesret på donationer.

Løbende betaling

Har du valgt en løbende donation trækker Muskelsvindfonden én gang om måneden automatisk det valgte beløb via det betalingsmiddel du har benyttet. Ved oprettelse af den løbende donation hos Muskelsvindfonden accepterer du, at der oprettes en betalingsaftale, og at Muskelsvindfonden automatik trækker betalingen fra dit valgte betalingsmiddel.

Kvittering

Hver gang, der trækkes et beløb via det betalingsmiddel du har valgt og dermed registreret, vil du automatisk modtage en e-mail med en kvittering.

Fornyelse og sletning af kortnummer

Ved ændret kortnummer vil du automatisk modtage en e-mail med besked om, at den seneste betaling ikke kunne lade sig gøre. Du vil derpå være nødt til at tilmelde dig den automatiske betaling på ny.

Opsigelse

Hvis du ønsker at opsige en automatisk og løbende donations-aftale, skal du henvende dig til Muskelsvindfonden på enten 89 48 22 22 eller medlemskab@muskelsvindfonden.dk

En løbende donations-aftale er altså ikke opsagt i tilfælde hvor betalingen stoppes i MobilePay appen eller hvis betalingskortet eksempelvis udløber.

Hvis ophørsønsket tilkendegives min. 14 dage før betalingsdatoen, vil den faste donations-aftale stoppe før næste betaling.

Muskelsvindfonden
Kongsvang Allé 23
8000  Aarhus C
medlemskab@muskelsvindfonden.dk
Tlf 89 48 22 22
CVR-nr. 41 62 80 14

 

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk