Det var en gave
at få diagnosen

Pludselig var der en forklaring på smerter, træthed og fysiske begrænsninger. Og så gav diagnosen Pernille Lystrup lov til at sige fra og tænke på sig selv.

Læs artiklen

Verden gik i stå

En usikker og turbulent tid før og efter Williams diagnose har gjort en markant forskel i familien Meisners liv og prioriteringer. Williams mor fortæller

Læs Cathrine Meisners fortælling

Jeg mødte noget,
jeg ikke kunne fixe

Det var en kæmpe omvæltning for Marlene Johansen, da hun fik en muskelsvinddiagnose og skulle vænne sig til et anderledes liv.

Læs artiklen

Genetikerne opdagede
Allans muskelsvind

Allan og Malene Overbye troede, at lægerne undersøgte arvelighed ved Allans hjertesygdom, men de fandt i stedet frem til en arvelig muskelsvinddiagnose.

Læs artiklen

Jeg har ikke lyst
til at få børn

De fysiske begrænsninger spiller ind i 23-årige Cecilie Lauritsens beslutning, som har fået en ekstra dimension, efter at hun fik sin muskelsvinddiagnose.

Læs artiklen

Smil nu for fanden
og tag dig sammen

Forældrene og lægen mente, at den unge Janne Sander bare var ludhamrende doven og klodset. Muskelsvinddiagnosen var derfor en lettelse for hende.

Læs Janne Sanders egen beretning

Reaktioner på at få
en muskelsvinddiagnose

RehabiliteringsCenter for Muskelsvind har beskrevet forskellige almindelige reaktioner på at få en muskelsvinddiagnose.

Læs om reaktionerne

Tillykke og velkommen
ind i fællesskabet

Hvad siger man til forældre, der netop har fået diagnosticeret et barn med muskelsvind? Et medlem foreslog for nogle år siden - med et glimt i øjet - at sige tillykke, for nu er I en del af et nyt fællesskab, der vil hjælpe og støtte jer.

Læs kommentaren fra Muskelsvindfondens formand