Mød forfatterne til en ny bog, der vil gøre op med offerroller og lave forventninger

Hvis du ikke er medlem af Muskelsvindfonden, kan du gennem formularen herunder tilmelde dig webinaret “Fri os fra medlidenhed”. Her er Peter Rosenmeier og Asger Lind Krebs, som er de to forfattere til “Fri os fra medlidenhed”, inviteret ind til at fortælle om deres oplevelser med udviklingen af bogen.

De fortæller om deres rejse, hvor Peter Rosenmeier, som er i verdenseliten af bordtennisspillere med et handicap inviterer sin ven, journalist Asger Lind Krebs, på roadtrip rundt i Danmark for at blive klogere på, hvordan man får det bedste ud af livet, når man har en krop, der er helt anderledes end de flestes.

Hvis du ønsker at blive medlem af Muskelsvindfonde, kan du melde dig ind her.

 

Tilmeld dig webinaret her:

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk