Muskelsvind kan være svært – og besværligt. Som medlem i Muskelsvindfonden finder du plads til at være frustreret, plads til at få hjælp og plads til at kæmpe sammen med andre. Du kan være en del af fællesskabet på den måde, der giver mening for dig. Her er nemlig plads til forskelle.

Vi ved, at det kan virke uoverskueligt at navigere i tilbud og muligheder, når man samtidigt skal lære en ny diagnose at kende. Derfor står vores medlemskonsulenter klar til at hjælpe dig med at navigere i forskellige tilbud og muligheder for at finde frem til dét, der er meningsfuldt for dig lige nu. Om det er at kaste dig ud i aktiviteter med andre medlemmer med det samme – eller det er at afvente og blive mere tryg og klogere på den nye diagnose gennem for eksempel artikler og webinarer.

Hvis du ønsker at blive ringet op til en uforpligtende snak om, hvordan Muskelsvindfonden kan være relevant for dig, er du velkommen til at udfylde spørgsmålene nedenfor. Så tager vi kontakt til dig.

Jeg vil gerne kontaktes

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk