Ved at nominere en medlemsfamilie, som du synes trænger til en dejlig dag i cirkus, er I sammen med i opløbet om at få 2 af de tilgængelige familiebilletter – én til din egen familie, og én til den familie, du ønsker at invitere med. En familiebillet består af 4 billetter til Cirkus Jul i enten Ballerup eller Aarhus samt 4 x popcorn samt gløgg og æbleskiver.

Corona-tiden har været hård, og vi ved, at mange af vores medlemsfamilier har haft et par svære år, hvor man hurtigt har kunnet føle sig alene og isoleret – måske især når man har et handicap. Derfor er vi også ekstra glade for, at vi grundet tildelingen af midler fra en Corona-pulje har fået en ekstraordinær mulighed for at invitere vores medlemsfamilier med til Muskelsvindfondens nyeste indsamlingsarrangement, Cirkus Jul.

I Cirkus Jul kombinerer vi cirkus, teater, sang og dans i et storladent show, som hele familien kan samles om. Her møder I Mustafa fra Mustafas Kiosk, selveste Næsehornet Otto, den frække Vitello, bøllen Orla Frøsnapper og ikke mindst – eller faktisk allermindst – Cirkeline.

Midlerne fra puljen er tiltænkt personer eller familier, der har brug for at komme ud og få nogle gode oplevelser efter Corona-tidens isolation. Vi ved, at nogle familier slet ikke kender til eller benytter sig af Muskelsvindfondens arrangementer og aktiviteter, og derfor håber vi, at vi med din hjælp kan række ud til nogle af de familier, som virkelig trænger til en god oplevelse i julen. Derfor har du nu muligheden for at glæde en anden medlemsfamilie med billetter til den fortryllende forestilling.

Udfyld formularen nedenfor, for at få mulighed for at modtage 2 familiebilletter til Cirkus Jul til dig selv og en anden medlemsfamilie.

 

Praktisk information:

  • Du skal nominere anden familie senest søndag d. 24/10 – og du får besked om, hvorvidt I har fået tildelt billetter d. 25/10.
  • Du kan kun deltage én gang og dermed kun nominere én anden familie.
  • Er der flere nominerede, end vi har billetter til, trækker vi lod blandt alle indsendte nomineringer.
  • For at en familie kan nomineres, skal minimum én person fra familien være stort medlem i Muskelsvindfonden.
  • Hvis du modtager billetter, bliver du kontaktet af Muskelsvindfondens billetkoordinator, som hjælper jer med at booke pladser på en dato, der passer jer (se turneplanen for Cirkus Jul her). Bemærk at der er et begrænset antal kørestolspladser pr. forestilling, og vi tager forbehold for, at nogle forestillinger kan være udsolgte.
  • Familiebilletterne kan ikke ombyttes, deles op eller konverteres til andre køb i Cirkus Jul.