Tak for at tage skridtet

Vi ved, at det kan være en barriere at tage skridtet mod at tale med andre og overskue medlemskabets muligheder, når man står med en ny diagnose. Så tak, fordi du rækker ud! 

Vi ringer til dig snarest og vil gøre vores bedste for at skabe det overblik over mulighederne, som du har behov for og hjælpe dig godt ind i fællesskabet i Muskelsvindfonden – på den måde, det giver mening for dig.  

Har du brug for at få fat på os i mellemtiden, er du altid velkommen til at kontakte os på medlem@muskelsvindfonden.dk eller direkte til medlemschef Peter Kock Hansen på mobil 22652445.  

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk