Grupper for familier

Som medlem, kan I møde andre familier, som I kan lære med, grine med og støtte jer til fra børnene er små til de flyver fra reden - og måske resten af livet. Muskelsvindfondens forældregrupper skaber grobund for livslange relationer - både for børn og forældre.

Find grupper for familier

Hvordan kan I ellers være med?

Fællesskabet findes ikke kun i grupperne. Som medlemmer kan I være aktive på mange andre måder – for eksempel i Facebookgrupper, som politisk aktiv eller som frivillig.

Kend dit barns diagnose

 • Icon

  Diagnoser

  Det kan være svært at finde hoved og hale - selv i sit barns diagnose.

  Læs mere
 • Icon

  Ny med muskelsvind?

  Har dit barn lige fået en muskelsvinddiagnose?

  Læs mere

Kontakt medlemsafdelingen

I medlemsafdelingen står vi altid klar til at hjælpe med at finde en gruppe eller aktivitet, der passer til dig. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til noget.

Faret vild i juraen?

Hvad gør du, hvis kommunen fjerner dit barns hjælp? Hvad hvis I får brug for en handicapbil? Eller ombygning af huset? Vi har gjort det nemt og overskueligt for dig at finde rundt i paragrafferne og ikke mindst i et overflod af principafgørelser i vores værktøjskasse.

Find værktøjskassen her

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk