Kære nye medlem

Det betyder meget for os, at du har lyst til at være medlem hos Muskelsvindfonden. Vi vil rigtig gerne byde dig velkommen i fællesskabet på den måde, der giver mest mening for dig. Her på siden kan du derfor klikke dig videre og se, hvordan du bliver medlem af en gruppe, hvordan du bliver en del af fællesskabet på Facebook, og hvordan vi kan hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp til ankesager.

Som nyt medlem kan spørgsmålene være mange, så ring eller skriv endelig til os i medlemsafdelingen. Vi er altid klar til at hjælpe dig på vej. Vi ønsker nemlig, at du får så meget som muligt ud af dit medlemskab i Muskelsvindfonden.

De bedste hilsner
Medlemsafdelingen

Find en gruppe
for dig

Vi har fællesskaber og grupper, der passer til din livsfase, hvad end du er ung, børnefamilie, voksen eller har ALS.

Find tilbud til din livsfase

Få hjælp
til ankesager

Muskelsvindfonden har et hold dygtige sagsbehandlere, som ofte kan hjælpe, hvis det går i hårdknude, når du søger om hjælp i din kommune.

Læs mere om, hvordan du får hjælp

Find fællesskabet
på Facebook

I Muskelsvindfondens Facebookgruppe kan du følge med i vores aktiviteter og arrangementer, spørge andre til råds og få kontakt til andre, der er i samme situation som dig.

Meld dig ind i Facebookgruppen

Kontakt medlemsafdelingen

I medlemsafdelingen står vi altid klar til at hjælpe dig videre, hvis du har spørgsmål eller gerne vil have mere viden om, hvad Muskelsvindfonden kan tilbyde dig - eller hvordan du kan bidrage til fællesskabet.

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk