Jubilæum logo

Fremtiden er svær at spå om. Men vi prøver alligevel.

I bogen har vi fået direktørerne, indsamlingschefen, frivillighedskoordinatoren og den politiske chef, til at fortælle om Muskelsvindfondens arbejde. Vi har bedt dem om at tage et kig i krystalkuglen og spå om, hvad fremtiden bringer

Interview...

...med Henrik Ib Jørgensen, direktør Muskelsvindfonden. "I Muskelsvindfonden får vi ting til at ske. Ved at lytte. Ved at stille spørgsmål. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Og frem for alt: ved at stå sammen."

Læs det her

Interview...

...med Theis Petersen, indsamlingschef i Muskelsvindfonden. "I en verden, hvor mange jagter nicher, det individuelle og unikke, jagter Muskelsvindfonden det, der samler."

Læs det her

Interview...

...med Thomas Krog, politisk chef. "I mine øjne kræver det fremover en målrettet indsats, hvis ikke frustrationerne fra mennesker med handicap skal ende i had og privateforsikringer..."

Læs det her

Interview...

...med Heidi Aagaard, direktør i RehabiliteringsCenter for Muskelsvind, RCFM.
"Vores tilgang er unik."

Læs det her

Interview...

...med Gitte Valentin, frivilligkoordinator. "I fremtiden er det vigtigt, at vi stadig ikke tager frivilligheden for givet, for den vil være præget af flere konkurrenter..."

Læs det her

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk