Jubilæum logo

Når vi samler danskerne til oplevelser, samler vi også tusindvis af mennesker bag kulisserne. Læs hvordan frivilligheden begyndte, historier fra de frivillige og et bud på, hvordan fremtiden kommer til at forme sig.

Sara fortæller...

Livet som frivillig i Muskelsvindfonden har givet Sara Høeg Pedersen hendes livs lykkeligste, men også hårdeste stunder. Her fortæller hun sin historie om fest, frivillighed, familie og et smerteligt tab. Men også om den uendelige varme og tryghed, der udspringer af sammenholdet blandt de mange frivillige.

Læs det her

Pia fortæller...

Pia har aldrig været til Grøn Koncert som gæst, men hun har til gengæld befundet sig blandt de frivillige i Kræwet siden 1996, med mange vilde og sjove historier i bagagen. Her fortæller hun om sin første oplevelse som frivillig, om opgaverne, om fællesskabet og hvordan det hele har udviklet sig siden dengang.

Læs det her

Interview...

...med Gitte Valentin, frivilligkoordinator. "I fremtiden er det vigtigt, at vi stadig ikke tager frivilligheden for givet, for den vil være præget af flere konkurrenter..."

Læs det her

Drømmer du om...

...at blive frivillig?

Læs mere her

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk