Paraatleter træner på Musholm

Intensitet, fart, holdånd og kampgejst. Det er ikke til at tage fejl af, når det danske landshold i kørestolsrugby slår deres folder i multihallen på Musholm, som har været nationalt træningscenter for landsholdet siden 2017

Fotokredit: Lars Christoffersen og BESTSELLER/Lars Møller for DIF og Team Danmark. 

Jason - træner - Rugbylandsholdet”Faciliteterne på Musholm er i verdensklasse. Jeg har spillet kørestolsrugby over hele verden, og i mine øjne tilbyder Musholm optimale rammer om vores sportslige forberedelser. Vi kan sove, spise, være sociale og træne på samme sted uden at skulle tænke på transport hver dag. Det gør, at vi kan koncentrere os fuldt ud om at udvikle os som hold frem for at bruge en masse tid på logistik, og det er en stor fordel.” Jason Regier, landstræner for det danske landshold i kørestolsrugby.

 

Leon - Rugbylandsholdet“Jeg har spillet på landsholdet i kørestolsrugby i 12 år, og vi har aldrig haft et så professionelt setup omkring landsholdet, som det vi har nu. En del af denne professionalisme kan klart skyldes tilknytningen til Musholm. Siden landsholdet begyndte at træne på Musholm, så føles det som at komme hjem til ens andet hjem, når vi har landsholdscamp. Vi kender banen, træningsforholdene og har holdets udstyr opbevaret der. Derudover er personalet er altid glade og imødekommende, maden er god og “vores” værelser er altid i top stand. Jeg var nok en af dem, der var ekstra glad for at høre, at der var lavet aftale om, at Musholm skulle være landsholdets primære træningsfacilitet. Jeg har haft kendskab til Musholm siden jeg var 13, da de sommerlejre, jeg deltog i, blev afholdt der. Jeg har altid set Musholm som et sted med plads til forskelle, men nu er der samtidig plads til en masse forskellig sport. Jeg håber at samarbejdet med landsholdet fortsætter mange år frem.” Leon Jørgensen, landsholdsspiller, kørestolsrugby.

 

Sofie Skoubo - parasport

 

Jakob - RugbylandsholdetMusholm giver kørestolsrugbylandsholdet helt unikke muligheder for at vi kan afholde vores træningssamlinger. Det skyldes særligt den store tilgængelighed, der er til stede på Musholm, der sikrer, at alle har mulighed for at bo og opholde sig, uden at der skal tages nogle ekstraordinære hensyn. Derudover betyder det som udøver rigtig meget, at overnatning, spisning og træning kan foregå under ét tag. Det gør, at vi som udøvere ikke skal bruge tid, kræfter eller ressourcer på transport eller anden logistik. Dette er uden tvivl med til at gøre os til bedre atleter, da vi udelukkende behøver at fokusere på det sportslige. De gode faciliteter på Musholm giver os ligeledes mulighed for at invitere andre landshold til træningssamlinger, uden at det er til særlig stor ulempe for dem. Gennem vores fælles træningssamlinger, har vi mulighed for at opnå kamptræning og udvikle os her igennem.” Jakob Mortensen, landsholdsspiller, kørestolsrugby.

 

Jesper - Rugbylandsholdet“At have træningsbane på Musholm betyder at vi har optimale forhold for at få fuldt udbytte af vores træning. Faciliteterne er i top, maden er fremragende og personalet er super venligt. Alt er samlet under et tag og det er let at komme omkring overalt. Når vi er på Musholm behøver vi ikke tænke på andet end at passe vores træning.” Jesper Krüger, landsholdsspiller, kørestolsrugby.

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk