Om begivenheden

Deltager gebyr

2.000 kr. pr. familie

Start tidspunkt

Kl. 10.00

Slut tidspunkt

Kl. 14.00

Lokation

Egmont-højskolen

Kontakt

Medlemskaber

Deltagelse kræver stort medlemskab

Kom med til aktiv vinterferie for familier på Egmont-højskolen

Takket være fondsmidler har vi lige nu mulighed for at invitere børn med muskelsvind på 7-14 år og deres familier til aktiv vinterferie til en fantastisk pris.

For kun 2.000 kr. pr. familie (max 6 personer) kan I være til 5 dage, hvor vi skal svømme, spille, lege, træne, feste og meget mere.

Vi bliver indkvarteret på Egmont-højskolen i Hou, hvor der er masser aktiviteter og handicapvenlige faciliteter. Vi har 10 familiehuse til rådighed, hvor der er plads til op til 6 personer (inkl. 2 opredninger i opholdsrummet).

Vi har fået sat et skønt og aktivt program sammen, hvor der både bliver plads til en masse fysiske aktiviteter i hallen og svømmehallen, oplevelser i naturen, besøg fra seje PL-atleter og ikke mindst skal vi opklare et mord, når vi skal lege Murder Mystery. Du kan se det fulde program på linket her.

Der er kun plads til 10 familier, og tilmeldingen er først til mølle, så tilmeld dig hurtigst muligt på knappen herunder.

Vi holder også aktiv vinterferie på Musholm i Korsør. Ønsker du i stedet at deltage dér, kan du læse mere om det og tilmelde dig her.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Arrangementskoordinator, Mia Kirkegaard Jørgensen, på mijo@muskelsvindfonden.dk.

 

Tak for den store interesse for vinterferien. Der er lige nu fuldt booket, men du kan tilmelde dig ventelisten nedenfor, så kontakter vi dig, hvis der kommer et afbud.

 

Tilmeld dig her