Forældregruppe på Musholm

Om begivenheden

Deltager gebyr

1200 kr. pr. familie

Start tidspunkt

Kl. 17.00

Slut tidspunkt

Kl. 13.00

Lokation

Musholm Ferie - Sport - Konference

Kontakt

Kontaktperson

Tine Højgaard Jensen

Medlemskaber

Stort medlemsskab

Forældregruppen Muskelsvend planlægger selv weekenden og står for programmet.

Hvad er inkluderet i weekenden?

Når du tilmelder dig en medlemsweekend på Musholm, betaler du et deltagergebyr. Priserne for medlemsweekender i 2023 er: 

  • Voksen deltager (stort medlem): kr. 600,-
  • Voksen deltager (lille medlem): kr. 1000,-
  • Ung 15–18 år (stort medlem): Gratis 
  • Ung 15–18 år (lille medlem): kr. 300,- 
  • Barn 0–14 år: Gratis 
  • Hjælper/e: Gratis 

Følgende er altid inkluderet i weekenden: 

  • Ophold i hus eller værelse på Musholm på de angivne datoer 
  • Linnedpakke indeholdende sengetøj og håndklæder 
  • Forplejning samt isvand, kaffe og the (øvrige drikkevarer skal tilkøbes under opholdet) 
  • Alle aktiviteter (medmindre en ekstra-udgift er udspecificeret i programmet) 

Hvis du har ansat en hjælper, eller hvis dit familiemedlem/din partner er med som hjælper for dig/personen med muskelsvind og dermed IKKE deltager i programmet, kan du tilmelde vedkommende som hjælper senere i tilmeldingen. Der skal ikke betales deltagergebyr for hjælpere. 

Har du spørgsmål? 

Du kan finde svar på de mest gængse spørgsmål ift. medlemsweekender på siden her. 

Har du spørgsmål til tilmelding, kan du kontakte medlemskonsulent, Tine Højgaard Jensen, på tinehj@muskelsvindfonden.dk. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en skøn weekend! 

Muskelsvindfondens brug af billeder

Muskelsvindfonden tager stemningsbilleder fra vores medlemsaktiviteter og arrangementer. Vi bruger billederne til historisk dokumentation samt formidling om foreningens arbejde over for bidragydere, frivillige, samarbejdspartnere, potentielle nye medlemmer o.a.

Billederne anvendes på Muskelsvindfondens hjemmeside, i foreningens blad Muskelkraft, på Muskelsvindfondens sociale medier og i printet materialer. Det kan ikke undgås, at der kommer identificerbare personer på billeder.

Finder du et billede af dig på foreningens hjemmeside, som du ikke ønsker formidlet, kan du til enhver tid rette henvendelse til Muskelsvindfonden på info@muskelsvindfonden.dk att. kommunikationsafdelingen og bede om at få det slettet.

Muskelsvindfonden videregiver ikke billeder til tredjepart medmindre dette er sket med samtykke.

Vi mødes – vi samles

Siden starten af Muskelsvindfonden i 70`erne, har forældre haft brug for og lyst til at møde andre familier i lignende livssituation. Grundlæggende ikke at skulle forklare og finde forståelse, men møde ligesindede, der umiddelbart er på bølgelængde ifht. egne og børnenes muligheder og umuligheder. Grupperne der samles kan bero på alder, diagnoser og køn.

Forældregruppernes formål

Formålet er at skabe fællesskaber for forældre til et barn med muskelsvind. Det skaber grobund for erfaringsudveksling for mødre og fædre på tværs af barnets alder, køn og diagnose. Vi skaber mulighed for at forældre ikke føler sig som Palle alene i verden, giver mulighed for at møde nogen, der kan sige “jeg” og få masser af inspiration.

Fællesskaber og venskab opstår ikke kun blandt forældre. Men børnene med muskelsvind og deres søskende danner også værdifulde venskaber på kryds og tværs.

Ønsker I at være med i en forældregruppen, er I velkomne til at kontakte medlemsafdelingen.

Læs mere om vores fællesskaber her

Andre arrangementer

Se alle begivenheder

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk