Bliv en del af en forening med fællesskaber for dig

Hos Muskelsvindfonden skaber vi fællesskaber – både store og små. Vi mødes om det, der binder os sammen og det, der gør os forskellige. Hver for sig er vi noget. Sammen er vi mere.

Bliv medlem af Muskelsvindfonden

Muskelsvindfonden er for alle

I Muskelsvindfonden er vi mange, der glæder os til at byde dig velkommen. Vi er mere end 3.400 medlemmer, der har muskelsvind eller ALS tæt inde på livet.

Som medlem i Muskelsvindfonden får du mulighed for at tage del i de mange aktiviteter og arrangementer, som vi skaber for vores medlemmer – og for Danmark.

Du kender sikkert vores indsamlingsevents Grøn (Grøn Koncert) og Cirkus Summarum. Og måske også Cirkus Jul. Men bag kulisserne er vi meget mere end det. Vi er en stort og mange små fællesskaber, året rundt.

Fællesskaber for livet

Muskelsvind og ALS er for livet. Og det vil vi også være. Derfor er et medlemskab i Muskelsvindfonden også formet, så det følger dig, hvor du er i livet.

Der er ingen krav til, hvor aktiv du er, hvad du deltager i, eller hvem du snakker med. Hos os skal tingene nemlig ikke være på en bestemt måde. Bortset fra at nærhed betyder alt. Og din forening arbejder for dig og med dig hele livet.

Vi kan meget sammen. Herunder støtte hinanden, når det er hårdt. Selv om vi ofte siger, at mangel på humoristisk sans er det største handicap, der findes, så er vi også et sted, du kan gå hen, når du har det svært. Her er der plads til at være frustreret, plads til at få hjælp og plads til at kæmpe sammen med andre.

Muskelsvindfonden er både for dig, der har muskelsvind eller ALS og for dig, som er pårørende. Som medlem kan du dele erfaringer med andre, få inspiration og danne et netværk for livet. Ud over fællesskabet følger også en række gode tilbud, som både du og din familie kan nyde godt af.

Fællesskaber

Muskelsvindfonden er fællesskaber. Vi skaber forbindelse mellem medlemmer i samme livsituation, i samme aldersgruppe eller med samme diagnose. Nedenfor kan du læse mere om vores fællesskaber for dig, der er familie, ung, voksen eller har ALS inde på livet. Der er også online fællesskaber for dig, der gerne vil være med gennem skærmen.

Familier

Her kan du læse, hvilke aktiviteter og grupper vi har til familier og børn. Det er starten på nye venskaber - både for store og små.

Besøg vores familie-fællesskaber

Unge

Find vores grupper og fællesskaber for unge med muskelsvind her.

Læs mere om vores fællesskaber for unge

Voksne

Lige meget om du er nydiagnosticeret eller har haft muskelsvind i mange år, kan du møde ligesindede i vores grupper og aktiviteter for voksne med muskelsvind.

Besøg vores fællesskaber for voksne

ALS-grupper

Har du ALS, eller er du pårørende til en person med ALS, tilbyder Muskelsvindfonden forskellige netværksgrupper. Så ingen føler sig alene.

Besøg ALS-grupperne

Digitale fællesskaber

Udover vores fællesskaber på sociale medier, som du kan finde længere nede, så deler vi viden med dig, når vi afholder et af vores populære webinarer

Se tidligere webinarer

Hvad er en medlemsgruppe?

Vores medlemsgrupper tager mange forskellige former, men her kan du få et indblik i en af vores ældste grupper, som er for mennesker med diagnosen Myasthenia Gravis,

Læs om Myastheni-gruppen her

Det kan du blive en del af

Vi ved, at vores medlemmer er forskellige. Derfor er det også helt naturligt, at et medlemskab i Muskelsvindfonden bliver brugt forskelligt. Mens nogle er aktive i medlemsgrupper eller i frivilligt og politisk arbejde, støtter andre foreningens arbejde gennem medlemskontingentet.

Det siger medlemmerne

“De skulle prøve det, fordi det er et virkeligt fedt fællesskab, vi har sammen, og vi har nogle sjove aktiviteter sammen.”
Malthe

Deltager på Aktiv Familieuge 2020

For os har Muskelsvindfonden betydet, at vi har haft en form for familie. Et fællesskab med nogle forældre, som vi aldrig ville have mødt, hvis ikke vi havde været en del af det her fællesskab.
Camilla

Jeg er politisk aktiv i Muskelsvindfonden, fordi jeg synes, at det er vigtigt at være med til at skabe en fremtid og et liv for mennesker med muskelsvind.
Ditte Guldbrand Christensen

Bestyrelsesmedlem i Muskelsvindfonden

1 /

Kontakt medlemsafdelingen

Ræk endelig ud til os, hvis du har spørgsmål til medlemskabet eller til, hvilke fællesskaber der passer til dig.