En forening med fællesskaber for dig og din familie

Hos Muskelsvindfonden skaber vi fællesskaber – både store og små. Det handler om venskaber, fælleskaber og skab det selv. Vi mødes om det, der binder os sammen og det, der gør os forskellige. Hver for sig er vi noget. Sammen er vi mere.

Bliv medlem af Muskelsvindfonden

Fællesskaber

Få et hurtigt indblik i nogle af vores fællesskaber herunder. Vi har udvalgt tre, som du kan besøge online. Klik dig videre til den fulde oversigt længere nede.

Børn og Unge

Her kan du læse, hvilke aktiviteter vi har nu til børn og unge mellem 10 og 17 år lige nu. Det er starten på nye venskaber. 

Besøg vores børne- og unge-fællesskaber

Myasteni gruppen

Gruppen er for mennesker med diagnosen Myastenia Gravis og er vores største medlemsgruppe på 230 medlemmer.

Besøg Myastenia Gravis gruppen

ALS-grupper

Har du ALS, eller er du pårørende til en person med ALS, tilbyder Muskelsvindfonden forskellige netværksgrupper. Så ingen føler sig alene.

Besøg ALS grupperne

Digitale fællesskaber

Udover vores fællesskaber på sociale medier, som du kan finde længere nede, så deler vi viden med dig, når vi afholder et af vores populære webinarer

Se tidligere webinarer

Muskelsvindfondens
landsmøde

Muskelsvindfonden er en demokratisk forening, og landsmødet er vores øverste myndighed. Hvert år samles ved på Musholm fra fredag til søndag, når der ikke er pandemi

Læs om årets landsmøde

Vi er mange. Og vi mødes og samles. Se en oversigt over alle vores fællesskaber

Vores medlemsgrupper

Se en oversigt over alle vores nuværende medlemsgrupper.

Se medlemsgrupper

Muskelsvindfonden er for alle

I Muskelsvindfonden er vi mange, der er glade for at byde dig velkommen. Vi er knap 3.000 medlemmer, der ligesom dig har muskelsvind eller ALS inde på livet, eller som blot ønsker at støtte op om foreningen.

Som medlem i Muskelsvindfonden får du mulighed for at tage del i de mange aktiviteter og arrangementer, som vi skaber for vores medlemmer – og for Danmark. Du kender sikkert GRØN. Og måske Cirkus Summarum. Men vi er meget mere end det, året rundt.

Et fællesskab for livet

Muskelsvind og ALS er for livet. Og det vil Muskelsvindfonden også være. Derfor er et medlemskab i Muskelsvindfonden også formet, så det følger dig, hvor du er i livet.

Der er ingen krav til, hvor aktiv du er, hvad du deltager i, eller hvem du snakker med. Hos os skal tingene nemlig ikke være på en bestemt måde. Bortset fra at nærhed betyder alt. Og din forening arbejder for dig og med dig hele livet.

Vi kan meget sammen. Herunder støtte hinanden, når det er hårdt. Selv om vi ofte siger, at mangel på humoristisk sans er det største handicap, der findes, så er vi også et sted, du kan gå hen, når du har det svært. Her er der plads til at være frustreret, plads til at få hjælp og plads til at kæmpe sammen med andre.

Muskelsvindfonden er både for dig, der har muskelsvind eller ALS og for dig, som er pårørende. Som medlem kan du dele erfaringer med andre, få inspiration og danne et netværk for livet. Ud over fællesskabet følger også en række gode tilbud, som både du og din familie kan nyde godt af.

Det siger medlemmerne

“De skulle prøve det, fordi det er et virkeligt fedt fællesskab, vi har sammen, og vi har nogle sjove aktiviteter sammen.”
Malthe

Deltager på Aktiv Familieuge 2020

For os har Muskelsvindfonden betydet, at vi har haft en form for familie. Et fællesskab med nogle forældre, som vi aldrig ville have mødt, hvis ikke vi havde været en del af det her fællesskab.
Camilla

Jeg er politisk aktiv i Muskelsvindfonden, fordi jeg synes, at det er vigtigt at være med til at skabe en fremtid og et liv for mennesker med muskelsvind.
Ditte Guldbrand Christensen

Bestyrelsesmedlem i Muskelsvindfonden

1 /

Det kan du blive en del af

Vi ved, at vores medlemmer er forskellige. Derfor er det også helt naturligt, at et medlemskab i Muskelsvindfonden bliver brugt forskelligt. Mens nogle er aktive i medlemsgrupper eller i frivilligt og politisk arbejde, støtter andre foreningens arbejde gennem medlemskontingentet.

Vi er mange. Og vi mødes og samles. Se en oversigt over alle vores fællesskaber

Vores medlemsgrupper

Se en oversigt over alle vores nuværende medlemsgrupper.

Se medlemsgrupper

På slap linje

Overvejer du at melde dig ind i en medlemsgruppe, eller mangler du blot at tale med en, som har oplevet det samme, som du har, kan du kontakte et af vores medlemmer herunder. Blot skriv, hvem du ønsker at kontakte, så sender vi mailen videre ;)

Det sker

Se alle begivenheder

Kontakt medlemsafdelingen