Om begivenheden

Deltager gebyr

Afhænger af overnatning

Lokation

Musholm Ferie - Sport - Konference

Kontakt

Medlemskaber

Stort medlemskab

Kom med til Jubilæumsfest og Landsmøde d. 19.-22. maj

I år bliver weekenden helt speciel. Udover selve landsmødet fejrer vi nemlig også Muskelsvindfondens 50-års jubilæum. Det gør vi med et brag af en fest torsdag den 19. maj, hvor vi liner op med optræden fra store danske artister, som du helt sikkert kender. Programmet og de nærmere detaljer for jubilæumsfesten offentliggøres snart, men du kan allerede nu tilmelde dig både landsmødet og jubilæumsfesten. Vi håber, at du har lyst til at deltage i begge dele.

Selve landsmødeweekenden begynder fredag den 20. maj og slutter søndag den 22. maj. På grund af jubilæumsfesten er der aktiviteter allerede fredag formiddag for både børn, unge og voksne. Vi fylder Musholm med sjove lege, fart over feltet, nye oplevelser samt masser af tid til snak, hygge og afslappende stunder.

Har du ikke mulighed for at deltage i jubilæumsfesten, men først kan komme fredag, er du velkommen til at deltage i fredagens program, når du dukker op.

Lørdag finder den ordinære generalforsamling sted. For børn og unge vil der være særskilte aktiviteter.

Priser for deltagelse:

 • Deltagelse i jubilæumsfesten uden overnatning: Gratis
 • Deltagelse i jubilæumsfest og Landsmøde med overnatning i hus/værelse torsdag-søndag: 600 kr. pr. voksen / 300 kr. pr. barn under 16 år
 • Deltagelse i jubilæumsfest og Landsmøde med overnatning i tenthouse eller egen campingvogn/telt torsdag-søndag: Gratis
 • Deltagelse i Landsmøde med overnatning i hus/værelse fredag-søndag: 400 kr. pr. voksen / 300 kr. pr. barn under 16 år
 • Deltagelse i Landsmøde med overnatning i tenthouse eller egen campingvogn/telt fredag-søndag: Gratis
 • Hjælpere: Gratis uanset overnatningsform

 

Information om tilmelding

 • Tilmeldingsfristen er den 10. april
 • Vi forventer i år ekstra stort fremmøde pga. jubilæumsfesten og det faktum, at det er to år siden, at vi sidst mødtes fysisk. Det betyder, at det bliver nødvendigt at fylde Musholm bedst muligt op. Du skal derfor muligvis bo i hus med andre, og der kan forekomme ekstra opredninger på værelserne. Vi fordeler værelserne efter behov for hjælpemidler og anbefaler, at du i tilmeldingen vælger tenthouse eller camping, hvis du ikke har behov for et værelse. Værelser og huse fordeles efter tilmeldingsfristen.
 • Grundet kapaciteten på Musholm kan vi kun tilbyde overnatning, hvis du enten deltager i landsmødet eller i jubilæumsfesten sammen med landsmødet. Deltager du kun i jubilæumsfesten, kan du ikke overnatte på Musholm.
 • Du skal være stort medlem for at deltage. Er du endnu ikke stort medlem, kan du tilmelde dig her.
 • Da vi har brug for en del informationer for at sikre den rette indkvartering, kan tilmeldingen måske virke lidt overvældende. Se derfor gerne videoguiden her, hvor vi fortæller, hvordan du tilmelder dig.

 

OBS: Fristen for tilmelding til overnatning er overskredet

Du kan komme på venteliste, hvis du ønsker overnatning til Landsmødet. Send en mail med info om hvad I gerne vil deltage i, hvor mange i er (inkl. hjælper), behovet for hjælpemidler og evt. særlig forplejning til Lene i medlemsafdelingen: lele@muskelsvindfonden.dk 

Du kan stadig tilmelde dig dagsprogrammet om lørdagen, hvor der afholdes generalforsamling, via knappen nedenfor.

Du kan desuden tilmelde dig jubilæumsfesten om torsdagen via linket her.

 

Nærmere information opdateres løbende på Muskelsvindfondens hjemmeside under Landsmøde 2022.

Har du spørgsmål til tilmelding, er du velkommen til at kontakte arrangementskoordinator, Mia Kirkegaard Jørgensen, på mijo@muskelsvindfonden.dk. Har du spørgsmål til program eller indhold, er du velkommen til at kontakte projektleder, Sidsel Marie Steen Olesen, på siol@muskelsvindfonden.dk.

Tilmeld dig her