Om begivenheden

Deltager gebyr

Gratis for store medlemmer

Start tidspunkt

Kl. 15.00

Slut tidspunkt

Kl. 10.00

Lokation

Skærbækcentret

Kontakt

Medlemskaber

Stort medlemskab

Oplev julemarkederne i Sønderjylland med andre børnefamilier

I år får I mulighed for at sætte julestemningen i gang allerede i weekenden d. 25.-27. november. Her inviterer vi nemlig børnefamilier med børn eller forældre med muskelsvind med til et juleophold, hvor I skal opleve de magiske julemarkeder i Ribe og Tønder fyldt med aktiviteter, hygge og ikke mindst duften af klejner og julegløgg.

I skal bo i handicapvenlige familiehuse på Skærbækcentret. Her kan I bo op til syv personer i hvert hus (bemærk, at der er 4 senge og derudover plads til 3 ekstra opredninger på hems) – og hvis ikke hele familien er til julehandel, er der også fri adgang til feriebyens store aktivitetscenter med fri adgang til badelandet med 53 meter lang vandrutsjebane, børnebassin, spabad, dampbad og sauna. Her er også bowlingbaner, tennisbaner, minilegeland og et kunstnerhus med blandt andet keramik- og glasværksted.

I kan læse mere og se tegninger af de handicapvenlige huse her.

Opholdet er gratis for store medlemmer af Muskelsvindfonden, men strøm skal afregnes direkte med Skærbækcentret ved afrejse med DKK 6,25 /kWh. Der skal påregnes ekstra udgifter, hvis I ønsker at tilkøbe fx slutrengøring, linnedpakker og lignende.

Du skal selv sørge for transport til Skærbækcentret og frem og tilbage til de forskellige julemarkeder.

Der er begrænsede pladser, og tilmeldingen er først til mølle. Tilmeldingsfristen er d. 7. september.

Er du endnu ikke stort medlem, kan du læse mere om medlemskabet og tilmelde dig her.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte arrangementskoordinator, Mia Kirkegaard Jørgensen, på mijo@muskelsvindfonden.dk.

Turen er en del af projektet ‘Den Pærfekte Dag’

Turen til julemarkederne i Sønderjylland er blevet til som en del af projektet ‘Den Pærfekte Dag’, hvor medlemmer kan indsende ønsker til, hvad de gerne vil opleve på deres Pærfekte Dag. Du kan læse mere om projektet her.

Ønsket om en tur til julemarkederne er indsendt er medlem, Jannie Bjørn Hansen, som sammen med sin familie glæder sig til at opleve julestemningen i Sønderjylland. Hun skriver om ønsket: “For os og især vores datter, Marie, vil Den Pærfekte Dag være en tur til et julemarked i en by med god plads – stemningen spredt ud over flere steder og mulighed for at trække sig. Kombineret med overnatning i handicapegnede faciliteter, hvor der også er aktivitet for børn og voksne. Derfor kunne det være en tur til julemarkederne i Tønder og Ribe med overnatning på Skærbækcentret. Selv om der er mange brosten, er der nemlig også Det gamle apotek med mange udstillere og muligheder.

Tilmeld dig her

Andre arrangementer

Se alle begivenheder