Om begivenheden

Deltager gebyr

Gratis for store medlemmer

Start tidspunkt

Kl. 08.00

Slut tidspunkt

Kl. 17.00

Lokation

Givskud Zoo

Kontakt

Medlemskaber

Stort medlemskab

Hvad spiser en løve egentlig til morgenmad?

… Dét og meget mere finder du ud af, når vi tager på morgentur til Givskud Zoo. Her inviteres familier, hvor enten mor, far eller et barn har muskelsvind, med på tur til Givskud Zoo, hvor vi skal være med til at fodre nogle af de vilde dyr, inden parken åbner.

Dagen begynder i Givskud Zoo kl. 08.00, og så skal vi rundt for at besøge flere spændende dyr i deres stalde frem til kl. 10.00. Her kan du klø et næsehorn bag ørene, opleve de farlige løver, sig hej til de tårnhøje giraffer og ikke mindst besøge de store og skøre gorillaer (obs. besøget hos de specifikke dyr kan ændres på dagen grundet tilgængelighed). Når vi har givet dyrene morgenmad, åbner parken, og her er I velkomne til at blive indtil lukketid, eller så længe I har lyst.

For at gøre turen så tilgængelig som mulig vil turen rundt i parken foregå i egen bil, og derudover til fods eller i kørestol rundt i staldene. Vær opmærksom på, at vi bliver nødt til at benytte grusveje og mindre stier for at komme hen til nogle af dyrene, så kørestolen skal altså kunne håndtere dét.

Turen er gratis for store medlemmer af Muskelsvindfonden. Er du endnu ikke stort medlem, kan du læse mere om medlemskabet og tilmelde dig her.

Tilmeldingen er først til mølle, og der er sat en grænse på 5 familier (á max 5 personer pr. familie) på turen, således at vi sikrer, at alle får en god oplevelse og mulighed for at komme tæt på dyrene.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte arrangementskoordinator, Mia Kirkegaard Jørgensen, på mijo@muskelsvindfonden.dk.

 

Turen er en del af projektet ‘Den Pærfekte Dag’

Turen til julemarkederne i Sønderjylland er blevet til som en del af projektet ‘Den Pærfekte Dag’, hvor medlemmer kan indsende ønsker til, hvad de gerne vil opleve på deres Pærfekte Dag. Du kan læse mere om projektet her.

Ønsket om en tur til Givskud Zoo er indsendt er medlem, Annette Mundbjerg Kold, som sammen med sin familie glæder sig til at opleve dyrene i Givskud. Hun skriver om ønsket: “En pærfekt dag for vores Frida ville være en dag i Givskud zoo med morgenfodring af alle dyrene og komme lidt ekstra tæt på i trygge omgivelser!

 

Tak for den store interesse for turen! Pladserne er nu fyldt op, men du kan tilmelde dig ventelisten, og så kontakter vi dig, såfremt der bliver plads på turen.

Tilmeld dig ventelisten her
Document
Indhold