Ærespris til Evald Krog og Jacob Haugaard

Jane W. Schelde

16. nov 2018

Som en stor anerkendelse af deres indsats for Aarhus og ikke mindst mennesker med muskelsvind blev Muskelsvindfondens tidligere formand og stifter Evald Krog og konferencier på Grøn Koncert Jacob Haugaard torsdag aften hyldet som modtagere af Stiften-prisen 2018

Prisen var sidste punkt på Awardshowet for Byens Bedste i 2018 i Aarhus, hvor der forinden var kåret Byens Bedste… i 13 forskellige kategorier.

Mens vinderne af de øvrige kategorier blev fundet efter afstemning blandt Aarhus Stiftstidendes læsere, blev Evald Krog og Jacob Haugaard kåret af en jury. De øvrige nominerede til Stiften-prisen var filminstruktør Nils Malmros og forretningsmand og investor i kulturelle begivenheder Claus Hommelhoff.

En ærespris for engagement og entusiasme

Stiften-prisen er en ærespris, der gives til en person, der har gjort en særlig indsats for byen gennem længere tid til glæde for byen og borgerne. Personen har med engagement og entusiasme leveret et bidrag til byens udvikling, der er kendt og anerkendt.

At dømme efter klapsalverne fra publikum ved showet var der ingen tvivl om, at såvel Evald Krog som Jacob Haugaard havde fortjent prisen.

Da Evald Krog var syg, modtog Muskelsvindfondens nuværende formand Lisbeth Koed Doktor prisen på hans vegne sammen med Jacob Haugaard, der sædvanen tro var mødt op til arrangementet i et farvestrålende og festligt jakkesæt og med højt humør.

Stiften-prisen

Se og hør Jacob Haugaards takketale ved overrækkelsen af prisen.