Børnefamilier legede sig til besøg i hele verden

Jane W. Schelde, foto: Bo Nymann

11. jul 2022

15 familier med et barn med muskelsvind i alderen 6-11 år og deres søskende var inviteret til at “besøge” forskellige lande i verden, da de var samlet på Musholm – Ferie – Sport – Konference center i uge 27. På programmet stod Aktiv familieuge, hvor Muskelsvindfonden igen i år havde inviteret familierne til en uges lejr.

Og fantasien fejlede ikke noget. Da vores fotograf Bo Nymann kom forbi med sit kamera, var der check-in i Cool-kids Airport med selvproducerede pas, t-shirts, hvor børnene selv havde tegnet motiverne og god og hyggelig stemning.

Ugens program bød både på Afrika-oplevelser, flyvetur, bingo-banko, hockey-spil i hallen, en (virkelig) tur i zoologisk have i København og ikke mindst en afsluttende fest.

 

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk