Cirkus Summarum har solgt over 100.000 billetter

Suzanne Skærbæk Pedersen

04. aug 2023

Cirkus Summarum kan lukke et brag af en sæson med et billetsalg på 101.500 billetter. Årets forestilling blev taget fantastisk godt imod, og overskuddet går til Muskelsvindfondens arbejde for mennesker med muskelsvind

Teltpælene til det røde cirkustelt er hevet op, og de sidste popcornbægre er pakket ned. Med et salg på 101.500 billetter runder dette års Cirkus Summarum sæsonen af efter 48 forestillinger i Ballerup og Aarhus. Sæson 2023 er gået over al forventning. 

– Det er helt fantastisk, at vi formåede at sælge så mange billetter til årets forestillinger. Vi har solgt mange billetter hver eneste dag – selv i slutspurten. Vores forestilling har fået enestående god feedback fra alle kanter. Vores nye karakter kommunemanden (Pelle Emil Hebsgaard red.), og fortællingen om ham, har publikum været helt vilde med. Det hele har bidraget til et vedvarende billetsalg, siger kunstnerisk projektleder i Muskelsvindfonden, Kat Lundbye-Christensen.  

Stjernespækket hold stod bag succesen 

Årets forestilling hedder “Den magiske juvel” og er fyldt med sang, dans, hypnose og magi og er arrangeret i et samarbejde mellem Muskelsvindfonden og DR’s Big Band. Historien kredser om kommunemanden Torben, spillet af musicalstjernen Pelle Emil Hebsgaard, som truer med at lukke Cirkus Summarum ned. Derudover pryder karaktererne fra DR’s Ramasjang manegen i form af Onkel Reje, Motor Mille, Hr. Skæg og Silja Okking, som debuterer som cirkusdirektør. Forestillingen er iscenesat af instruktør Thomas Agerholm.  

Udover Cirkus Summarums professionelle team støttes Cirkus Summarum af Muskelsvindfondens mange frivillige, som sikrer at oplevelsen i teltet og på forpladsen bliver en god oplevelse for alle.  

Forestillingen sendes på søndag den 6. august kl. 10.55 på DR Ramasjang.