Debatgrupper under landsmødet

Lene Lebech

04. maj 2021

Foreningslivet styrkes når vi taler sammen

Derfor arrangeres debatgrupper under landsmødet den 29. maj.

Umiddelbart efter bestyrelsens beretning inviteres deltagerne ind i mindre digitale debatgrupper. Du kan på forhånd vælge hvilket tema du gerne vil være med til at debattere. Du kan også vælge at lytte, eller holde en pause. De digitale debatgrupper får 30 min. og der er på forhånd udpeget en tovholder, som styrer debatten og samler gode ideer sammen. Det bliver alt fra Børn & Unge over social- og sundhedspolitik, kommunikation og deltagelse, til grupper, hvor man kan snakke med formanden om årsberetningen 2020.

Når vi den 26. maj sender tilmelding til afstemning på selve dagen ud til de der har tilmeldt sig det digitale landsmøde, åbner vi samtidigt op for at du kan tilmelde dig en debatgruppe, alt efter hvilket tema der interesserer dig.

Landsmødet dagsorden er fastsat af vedtægterne. I år er der dog indlagt små digitale oplevelser (udover debatgrupperne), som sætter spot på fællesskabet i Muskelsvindfonden.

Du kan finde dagsordenen for mødet her: Indkaldelse til landsmødet 2021

Her tilmelder du dig debatgrupper: Debatgrupper 

(obs: du vil samtidig blive spurgt til tilmelding og afstemninger, og kan tilmelde dig gennemgang af regnskabet 2020 fredag aften)

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk