Få billetter tilbage til Grøn på Amager

Pressemeddelelse

18. jul 2022

På torsdag den 21. juli 2022 skydes Grøn i gang med et brag på Tiøren på Amager, og der er kun få billetter tilbage til den første koncert.

Tuborg og Muskelsvindfonden kan i dag meddele, at der kun er få billetter tilbage til koncertdagen på Amager, og at billetsalget til resten af turen går over al forventning. På Grøn kan gæsterne i år opleve en række store danske navne: Tessa, Carpark North, Andreas Odbjerg, Drew Sycamore, D-A-D, Christopher, Phlake og Suspekt.

Der er få billetter tilbage til åbningskoncerten på Amager, som indleder den grønne koncertturné, der rammer i alt otte danske byer fra 21. til 31. juli. Publikum, der vil nå at sikre sig en af de sidste billetter, kan købe billet på www.grønkoncert.dk.

Generelt et fremragende billetsalg

Theis Petersen, som er indsamlingschef i Muskelsvindfonden, udtrykker stor begejstring for det flotte billetsalg:

”Det er fantastisk at mærke publikums opbakning til Grøn og det vigtige formål, som vi i Muskelsvindfonden i samarbejde med Tuborg kæmper for. Efter to års pause bliver det noget helt særligt igen at drage rundt på de danske landeveje med et stærkt udvalg af de allerbedste danske kunstnere – og vi glæder os mindst lige så meget som publikum gør!”

Fantastisk at mærke publikums opbakning til Grøn

Theis Petersen

Indsamlingschef

Tuborg og Muskelsvindfonden kan derudover meddele, at billetsalget til de øvrige turnébyer går rigtig godt. Efter åbningskoncerten på Amager drager Grøn til Kolding, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Odense, Næstved og slutter af i Valby d. 31. juli.

Fællesskab og forskellighed gennem fire årtier

Gennem snart fire årtier har Grøn konsekvent haft fokus på fællesskabet. Dette fokus har rod helt tilbage til etableringen i 1983, og det gennemsyrer alle aspekter af Grøn – hvilket man både kan mærke som publikum, som frivillig og som musiker på Grøn.

Muskelsvindsfondens vision om at skabe et samfund med Plads til forskelle står centralt for Grøn. Netop derfor danner Grøn rammen om møder og fællesskab på tværs af køn, etnisk oprindelse, religion, alder, handicap og seksuel orientering.

Grøn arbejder aktivt for at skabe et mødested med plads til forskelle, og dette er helt afgørende for, at personer med handicap kan deltage på lige fod og føle sig som den værdifulde del af fællesskabet, de er.

En fest, der gør en forskel

Hvert år uddeler Muskelsvindfonden desuden Plads til forskelle-prisen, som gives til konkrete projekter, indsatser, initiativer eller kampagner, der har til formål at skabe plads til forskelle i samfundet. Foruden æren består prisen også af et økonomisk bidrag.

Christopher har designet årets Plads til forskelle T-shirt.

 

 

Dette års Plads til forskelle-ambassadør er Christopher, som også er en del af årets line-up. I samarbejde med VRS og Grøn står han bag designet af årets Plads til forskelle T-shirt med teksten ”Kun en af mig” – Christophers fortolkning af Muskelsvindfondens klare vision om at skabe plads til forskelle i samfundet.

Sammen med NOVA, VRS og Christopher samler Grøn ind til Muskelsvindfondens Plads til Forskelle-pris op til og under sommerens Grøn-koncerter gennem donationer, pant fra festivalpladsen og salg af årets T-shirt, der kan købes i føtex, Bilka og på Grøn.

Læs mere om Grøn og køb billet her

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk