Fakta om gruppen

Målgruppe: Gående piger m. muskelsvind 10-16 år, på tværs af diagnoser.

Netværkets geografi: Landsdækkende/nationalt.

Aktiviteter: En årlig weekend – og ca. 2 andre mindre aktiviteter.

Kontakt: Arrangementskoordinator, Mia Kirkegaard Jørgensen, mijo@muskelsvindfonden.dk eller +45 51 59 44 29

Hvem er Tøzerne?

Tøzerne er en forældregruppe til forældre og piger med muskelsvind i alderen 11-16 år. Pigerne er gående, men får hjælp af kørestol og scooter.

I gruppen mødes vi på pigernes præmisser. Vi tager i Zoologisk Have, holder nytårskur, tager på weekend på Musholm – eller hvad nu pigerne har lyst til. Det er vigtigt for os, at pigerne i gruppen får mulighed for at opbygge et stærkt netværk med andre, der også er på vej ind i ungdomslivet og har nogle af de samme udfordringer, glæder og interesser, som de har. I gruppen finder de nemlig dét fællesskab, som ikke findes i dagligdagen – i skolen eller i fritidsklubben.

Som forældre i gruppen har vi mulighed for at sparre med hinanden i takt med at nye og anderledes udfordringer opstår, som pigerne bliver ældre. Vi har sommetider oplæg fra professionelle eller forældresnak, mens der er aktiviteter for børnene.

I 2022 har vi planer om at mødes til en nytårskur, og så vil vi gerne mødes til et weekendophold på Musholm i foråret. Derudover ser vi, hvad der sker, og hvad pigerne har lyst til. Vi stræber efter at mødes ca. 3 gange om året.

Vi vil rigtig gerne have flere familier med i gruppen, så hvis du er interesseret i at være med, må du meget gerne kontakte arrangementskoordinator, Mia Kirkegaard Jørgensen, på mijo@muskelsvindfonden.dk.

Vi mødes fortrinsvis på Sjælland, da det er her, de fleste nuværende medlemmer bor. Men medlemmer fra Jylland er meget velkomne, og bliver vi mange medlemmer, er vi åbne for, at vi deler os, så der bliver en Jyllands- og en Sjællandsgruppe.

Tilbage til oversigten

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk