Et livslangt fællesskab

Vores forældregrupper følger typisk hinanden fra børnene er helt små til de flytter hjemmefra – og sommetider endnu længere. I forældregrupperne og til vores arrangementer for børn og familier møder I andre, I kan spejle jer i, og så får jeres børn et fællesskab med andre, der har udfordringer ligesom dem selv.

Dyk ned i grupperne og mulighederne nedenfor og find det fællesskab, der passer til jer.

Åbne grupper

I vores åbne grupper er alle velkomne. Her sørger et hold af kontaktpersoner eller en arbejdsgruppe for at arrangere aktiviteter og weekender på Musholm, hvor gruppen mødes et par gange om året. Dyk ned i grupperne og find den eller dem, der passer bedst til dig.

Mindre grupper

Udover de store, åbne grupper kan du også engagere dig i mindre forældregrupper.

Tanken bag disse grupper er at skabe et mindre og måske mere intimt rum at mødes i, som ikke altid kan lade sig gøre i de større grupper. Derfor vil du også opleve, at nogle af grupperne er lukkede for yderligere tilgang, da man ønsker at holde deltagerantallet forholdsvist lavt.

Er tilfældet for lige den eller de grupper, du ønsker at være en del af, skal du dog ikke lade dig slå ud! Vi vil nemlig meget gerne hjælpe dig med at oprette en ny gruppe, som passer til dine ønsker og behov.

Kontakt endelig medlemsafdelingen, hvis du sammen med andre medlemmer ønsker at starte en gruppe.

Se de mindre grupper her

Grupperne består af familier, der har børn med muskelsvind

Kontakt medlemsafdelingen

I medlemsafdelingen står vi altid klar til at hjælpe med at finde en gruppe eller aktivitet, der passer til dig. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til noget.

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk