Grøn 2022 udvider programmet med popstjernen Christopher

Redaktionen

05. maj 2022

I dag offentliggør Tuborg og Muskelsvindfonden det næste navn på årets Grøn-plakat. Her finder man allerede store danske navne som Tessa, Carpark North, Andreas Odbjerg, Drew Sycamore og D-A-D – og nu får de selskab af popstjernen Christopher. De vil sammen drage rundt til otte danske byer fra 21.- 31. juli 2022

Der er lagt op til en magisk koncertoplevelse, når en af Danmarks største popstjerner kommer med et utal af hits til Grøn fest, dans og fællessang.

Christopher udtaler:

– Det er fantastisk at få lov til at være en del af Grøn igen i år. Når jeg kigger tilbage på de år, hvor jeg har været med, står de oplevelser stadig som nogle af de absolut særligste live-øjeblikke i min karriere. Det kommer til at være første gang i virkelig lang tid, at jeg kommer til at stå med fuldt band og fuld produktion og holde en fest foran et publikum. Jeg er sikker på, at folk glæder sig lige så meget som mig til at komme ud og mærke energien og det sammenhold, der gør Grøn til noget helt specielt. Det er fællesskabsfølelsen både på, foran og bag ved scenen, og jeg glæder mig så sindssygt meget til at opleve det igen! Jeg er sikker på, at den her sommer bliver en vi ikke kommer til at glemme.

Han debuterede i 2012 med albummet ”Colours”, som kastede adskillige hits af sig – herunder ”Nothing in Common”, ”Agains the Odds” og titelnummeret. På scenen er han kendt som et sandt energibundt, der er exceptionelt dygtig til at få fat i publikum – uanset om de befinder sig på de forreste eller bagerste rækker.

Christophers seneste album, ”My Blood”, udkom sidste år, og har modtaget store roser for det mere personlige tekstunivers. Således har to af singlerne fra albummet, ”Ghost” og ”Leap of Faith” begge opnået platincertificeringer, mens ”Fall So Hard” har opnået guldstatus.

Grøn er endelig tilbage

Efter to år i corona-dvale er Tuborg og Muskelsvindfonden igen klar til at præsentere Grøn, der til juli vil fylde de grønne plæner i otte danske byer med god musik, læskende drikkevarer og det helt særlige Grøn-fællesskab.

Det hele starter på Amager d. 21. juli og herefter besøger Grøn Kolding d. 22. juli, Aarhus d. 23. juli, Aalborg d. 24. juli, Esbjerg d. 28. juli, Odense d. 29. juli, Næstved d. 30. juli og slutter med et brag i Valby d. 31. juli.

Se klip med Christopher

Tourplan 2022:   

21. juli: Amager    
22. juli: Kolding    
23. juli: Aarhus    
24.juli: Aalborg    
28.juli: Esbjerg    
29 juli: Odense   
30. juli: Næstved   
31. juli: Valby   

Om Grøn

I fire årtier har Tuborg og Muskelsvindfonden med Grøn skabt musikalske oplevelser og fællesskaber på tværs af handicap, alder, etnicitet, køn, seksualitet og religion. Grøn er en fest, der gør en forskel! Overskuddet fra koncerterne går til Muskelsvindfondens arbejde med at skabe Plads til forskelle, hvilket har til formål at skabe større mangfoldighed i samfundet. I 2022 kunne Grøn endelig vende tilbage efter to års aflysninger på grund af Covid-19. I 2023 kan Tuborg og Muskelsvindfonden fejre 40 år med Grøn, når koncertkaravanen traditionen tro kommer rundt i hele Danmark.

Om samarbejdet med Tuborg

Om Tuborg og Grøn

Tuborg blev grundlagt i 1873, og er siden blevet danskernes foretrukne ølmærke. Tuborg har gennem fem årtier haft et stort engagement i musikken og det fællesskab, det bibringer mellem danskerne. Gennem tætte partnerskaber med både det danske musikmiljø og koncert-og festivalarrangører, har Tuborg medvirket til, at danskerne hvert år kan mødes til fællesskab, unikke musikoplevelser og iskolde øl. Tuborg var med til at skabe grundstenen til Grøn tilbage i 1983 og har været medarrangør lige siden.