Få overblik: Grøn 2024 er klar med årets turnéplan

Pressemeddelelse

07. mar 2024

2023 blev et historisk år for koncertkaravanen Grøn, der både kunne fejre 40 år og melde totalt udsolgt for første gang nogensinde. Nu er Muskelsvindfonden og Tuborg klar til at løfte sløret for sommerens turnéplan.

I mere end 40 år har Grøn prydet det danske sommerland med livemusik, kolde fadøl og et overskud, der går til Muskelsvindfondens arbejde med at skabe plads til forskelle. Sidste år blev det med historisk stor opbakning slået fast, at Grøn-publikummet er klar til at tage 40 år mere: For første gang nogensinde meldte Grøn nemlig alt udsolgt.

I 2024 spiller Grøn fra den 18.-28. juli. Jacob Haugaard og Simon TJ er traditionen tro værter på Grøn Scene, mens Mai-Britt Vingsøe og Dennis Ravn er årets værter på NOVA Scenen.

Hvis du vil med i år, kan du sikre dig billet fra den 4. april 2024, hvor den første artist også offentliggøres – klik her

Stærkere end nogensinde

Muskelsvindfonden og Tuborg glæder sig til igen at komme rundt i det danske sommerland, og i dag offentliggøres planen for, hvor turen går hen.

Theis Petersen, indsamlingschef i Muskelsvindfonden, udtaler:

“Grøn beviste i 2023, at vi står stærkere end nogensinde i danskernes bevidsthed. Selvfølgelig er den gode livemusik og traditionerne enormt vigtige, men vi ved også fra vores brugerundersøgelser, at det betyder enormt meget for vores gæster, at overskuddet går til Muskelsvindfonden. Nu er vi spændte på, hvordan publikummerne tager imod vores program for sommeren, der præsenterer toppen af dansk musik.”

Livemusik og fællesskab

Christopher Bak Billing, sponsordirektør hos Tuborg, udtaler:

“Hos Tuborg elsker vi livemusik lige så meget som den almene dansker, og for mig er Grøn indbegrebet af, hvad livemusik og fællesskab kan sammen. Derfor glæder vi os helt vildt til endnu engang at skulle rundt med den festlige grønne karavane i hele Danmark.”

Større plads i Odense

Til sommer kan endnu flere gæster få lov til at opleve Grøn, da Odense Kommune udvider Dyrskuepladsen, så der bliver plads til flere gæster.

 Når Grøn til sommer indleder sin turné, bliver første stop Tårnby. Herefter kører karavanen videre til Kolding, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Odense, Næstved og slutter af i Valby. Se den fulde turnéplan og datoer herunder.

Overblik: Turnéplan 2024!

18. juli: Tårnby
19. juli: Kolding
20. juli: Aarhus
21. juli: Aalborg
25. juli: Esbjerg
26. juli: Odense
27. juli: Næstved
28. juli: Valby

 

Det går overskuddet til

Om Grøn og Muskelsvindfonden

Om Grøn

I mere end fire årtier har Tuborg og Muskelsvindfonden arrangeret Grøn og skabt musikalske liveoplevelser og fællesskaber på tværs af handicap, alder, etnicitet, køn, seksualitet og religion. Overskuddet fra koncerterne går til Muskelsvindfondens arbejde med at skabe Plads til forskelle. I 2023 kunne Tuborg og Muskelsvindfonden fejre 40 år med Grøn. Traditionen tro kommer Grøn rundt i hele Danmark, og sidste år var det for første gang nogensinde med en totalt udsolgt koncertrække.

Om Muskelsvindfonden

Muskelsvindfonden er en forening, et fællesskab og en bevægelse, som kæmper for et bedre liv med muskelsvind. Muskelsvindfonden blev grundlagt i 1971 og er i dag en stærk organisation, som ikke bare samler mennesker med muskelsvind, men også for 1000vis af fantastiske pårørende, stærke samarbejdspartnere og engagerede frivillige.

Siden 1983 har Muskelsvindfonden i et partnerskab med Tuborg arrangeret Grøn, for i Muskelsvindfonden samler vi ind til vores arbejde, mens vi samler på oplevelser. Overskuddet fra grøn går direkte til vores arbejde for et bedre liv med muskelsvind og til forskning i muskelsvind.

Kontakt Grøn

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk