Kampvalg til formandsposten i Muskelsvindfonden

Kommunikationsafdelingen

04. mar 2019

På Muskelsvindfondens landsmøde i maj bliver der i år kampvalg til formandsposten

Den siddende formand Lisbeth Koed Doktor genopstiller, og for to uger siden meldte en ny kandidat sig til samme post.

Simon Toftgaard
Jespersen

Det er den 29-årige Simon Toftgaard Jespersen. Simon sidder i dag i Muskelsvindfondens repræsentantskab, og han er konferencier på Grøn.

Lisbeth Koed Doktor

Siddende formand er den 39-årige Lisbeth Koed Doktor, som blev valgt som formand i 2016, da den hidtidige formand og stifter Evald Krog trak sig efter mere end 40 år.

Valget foregår på Musholm den 25. maj 2019

Valg af formand, næstformand og repræsentantskab foregår på det officielle landsmøde lørdag den 25. maj 2019, og den afholdes traditionen tro på Musholm. Helt frem til selve dagen kan medlemmer melde sig som kandidater til posterne.

Her på vores hjemmeside kan du læse præsentationer af de kandidater, der på nuværende tidspunkt har meldt deres kandidatur. Kandidaterne vil løbende blive præsenteret på hjemmesiden, så snart de har indsendt deres præsentation.

Find kandidaterne her på vores hjemmeside

indlægget fortsætter efter billederne, hvor datoer for valgmøder også fremgår.

Mød formandskandidaterne

For at formandskandidaterne har mulighed for at møde medlemmer og præsentere sig arrangerer Muskelsvindfonden to valgmøder: et i Høje Taastrup og et i Aarhus. Møderne vil blive livestreamet, så man kan følge debatten direkte via Muskelsvindfondens Facebook-side samt efterfølgende se optagelsen, der vil ligge som video.

Datoer for valgmøder

Tirsdag den 26. marts – Danske Handicaporganisationers Hus, Høje Taastrup, klokken 18:00-20:30

Torsdag den 28. marts – Marselisborgcentret, Aarhus, klokken 18:00-20:30

Nærmere info udsendes men sæt kryds allerede nu.

Ønsker du at stille op?

Hvis du ønsker at blive kandidat til en af posterne i Muskelsvindfondens politiske ledelse, kan du også finde skabelonen til præsentationen på hjemmesiden.

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk