Super uge for myotonikere på Musholm

Jane W. Schelde, foto: Bo Nymann

12. jul 2021

27 deltagere nød at være tilbage til Muskelsvindfondens tilbud om en aktiv sommeruge på Musholm for personer med samme diagnose som dem selv, Dystrophia myotonica. Især efter den lange periode med corona-aflysninger og restriktioner

Mandag den 5. juli ankom de 27 deltagere i alderen 22 år – 43 år til Musholm – Ferie – Sport – Konference for at tilbringe en uge sammen, og gensynsglæden var stor. Selv om det var to år siden, at mange af dem havde set hinanden pga. corona, fandt de hurtigt sammen i de kendte rammer og med et velkendt program.

Ud over forskellige kreative aktiviteter, hal-aktiviteter og “skolemøder” med konsulenter fra RehabilieringsCenter for Muskelsvind var der også plads til hvile og afslapning, som er vigtig for netop deltagere med myotoni, der både er fysisk og kognitivt udfordret.

Torsdag var afsat til den fest, som er et højdepunkt i ugens program. Alle deltagere bidrog til forberedelserne ved f.eks. at pynte op, dække borde, lave bordkort, forberede underholdende indslag m.m. Og aftenen blev da også en succes med alt det, som ifølge deltagerne hører med til en god fest: rød løber, velkomstdrink, to-retters menu, musik, dans, drinks m.m.

Fotograf Bo Nymann kom forbi onsdag eftermiddag, da deltagerne mødtes til fysiske aktiviteter i hallen: badminton, bordtennis, stikbold, yoga og forskellige boldlege. Desuden deltog mange i en stafet, hvor de bl.a. skulle bygge en bestemt figur i legoklodser efter en model, som de kun måtte kigge på én ad gangen.

 

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk