Macho med
muskelsvind?

I ungdomsårene havde jeg svært ved at se mig selv som en partner, der skulle være attraktiv for andre. Jeg har haft en kønsstereotyp opfattelse af, hvad en mand burde kunne, siger Simon Toftgaard Jespersen

Læs Simons klumme

Hvorfor skal jeg stilles
på sidelinjen?

Allan Hjort Nejmann bliver mødt med forventningen om, at når det handler om børn, så kan en mand ikke rigtigt noget.

Læs Allans fortælling

Er jeg en god
nok mor?

Mange mennesker med handicap har en følelse af, at de altid skal være lidt bedre end andre for ikke at blive set ned på. Den følelse kender Sofie Møller Clausen, der er mor til Iben.

Læs interview med Sofie

Du behøver ikke
at foregive noget her

Her kan du være dig selv, siger Louise Vistisen om den netværksgruppe for kvinder med muskelsvind, som hun var med til at starte for ti år siden. I dag har Facebookgruppen 77 medlemmer.

Læs om Muskelqwinder

Mange mænd siger
nej til rehabilitering

Et studie inden for kræft viser, at sundhedsvæsenet ikke har nok fokus på forskelle mellem mænds og kvinders måde at opfatte sygdom, behandling og rehabilitering på. En uheldig tendens, der kan skabe kønsmæssig ulighed, siger Charlotte Handberg, der står bag studiet.

Læs om studiet

Kan jeg være
maskulin, når jeg
har muskelsvind?

Det kan være svært at føle sig som en ”rigtig” mand, når muskelsvind definerer ens fysiske fremtoning, mener Peter Skov Jørgensen.

Læs interviewet og hør om Maskuline Muskelsvindlere

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk