Vi samler danskerne – mens vi samler ind

I Muskelsvindfonden samler vi ind ved at samle danskerne. Og i en verden, hvor mange jagter nicher, konflikter og det unikke, jagter vi det, der samler. Vi deler ikke op, men ud. Af oplevelser. Af øjeblikke. Af hjertet. Til hele Danmark. Vi skaber fællesskaber. For plads til forskelle opstår, når vi ser hinanden, forstår hinanden og kommer hinanden ved.

Nyd musikken, drik en øl og støt en god sag

Den gode oplevelse kommer ikke af sig selv. At skabe mindeværdige oplevelser for mere end 100.000 koncertgæster hvert år og flytte en koncertplads tværs gennem landet 8 gange på 12 dage med frivillig arbejdskraft kræver noget ganske særligt. Vi står ikke med hatten i hånden, men med arbejdshjelmen på hovedet – eller bandanen, kasketten, sombreroen, klaphatten, burkaen … For når vi samler folk til oplevelserne, samler vi også tusindvis af mennesker bag kulisserne. Frivillige med tryk på både FRI, VIL og LIGE.

Grøn er en udendørs koncertrække skabt i et samarbejde mellem Muskelsvindfonden og Tuborg. Indtil 2018 hed det Grøn Koncert. I mere end tre årtier har Grøn hver sommer skabt fest, glæde og fede oplevelser for tusindvis af koncertgæster.

Overskuddet fra alle koncerterne går til Muskelsvindfondens arbejde. Grøn har gennem årene lagt det økonomiske fundament for, at Muskelsvindfonden kan styrke de enkeltpersoner og familier, der har muskelsvind inde på livet. Grøn har samtidig bidraget til at skabe større synlighed for mennesker med et handicap og en grobund for Muskelsvindfondens vision – et samfund med plads til forskelle.

Desuden er der omkring Grøn skabt en helt unik frivillighed, der emmer af mangfoldighed. Grøn var ikke mulig uden vores fantastiske frivillige. Du kan læse mere om at blive frivillig via linket herunder. Du kan også høre dem fortælle, hvordan det er at være med til at bringe Grøn ud til danskerne hver sommer.

Læs om at være frivillig

Se lidt af stemningen fra Grøn 2022

At more sig er seriøs business. Både, når vi arrangerer, og når andre gør. Vi vil gerne sikre, at folk kan more sig, når de er sammen. Altid. Og det er også derfor, at vi med eksempelvis Event Safety sørger for sikkerheden, når mennesker samles. For at kunne sprede vingerne er der brug for tryghed. Det leverer vi også.

Plads til forskelle
-prisen

Vi tror på, at vi alle må gøre vores for at skabe den verden, vi ønsker os. Derfor har vi siden 2016 uddelt den helt særlige Plads til forskelle-pris, som hylder enkeltpersoner, nonprofitorganisationer og foreninger, der arbejder aktivt for at skabe plads til forskelle i samfundet.

Læs mere om Plads til forskelle-prisen

Vær en del af fællesskabet

Grøn på Facebook

Få nyeste viden om koncertdatoer og artister

Grøn på Facebook

Grøns hjemmeside

Koncerter, artister, Grøns historie og meget mere

Besøg Grøns hjemmeside

Mød en del af teamet bag

Vi har skabt nogle af Danmarks stærkeste kulturbrands, et stærkt indtægtsgrundlag og et talerør for Muskelsvindfonden. Det skyldes fantastiske mennesker – i baglandet, i afdelingen, hos samarbejdspartnerne, i holdet af frivillige og i verden i det hele taget. Vi giver noget tilbage til dem.

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk