Torsdag

19 | 05 | 2022

I anledning af Muskelsvindfondens 50 års jubilæum inviterer vi medlemmer, ansatte, samarbejdspartnere, frivillige og venner af huset til et brag af en jubilæumsfest den 19. maj på Musholm i Korsør. Der er lagt op til den helt store jubilæumskoncert med Suspekt, Carpark North, Andreas Odbjerg og Tessa på plakaten.

Dørene åbner fra kl. 17.00, hvor der frem til showstart vil være mulighed for køb af mad og drikke i barer på udendørsarealet på Musholm. Fra omkring kl. 18.30 vil der blive holdt taler fra bl.a. vores dirktør og formand, så vi håber, at I vil komme i god tid, så vi sammen kan få sat gang i festen, inden det helt store show starter i hallen kl. 20.00. Er du stadig i festhumør efter koncerten, er der desuden mulighed for at blive til efterfest.

Siden opdateres løbende med informationer.

 

Praktisk information

Jubilæumsindsamling 

I over et halvt århundrede har Muskelsvindfonden skabt livsglæde og været med til at forme det gode liv for mennesker med muskelsvind. Påtænker du at give os en gave i forbindelse med jubilæet, må du meget gerne veksle den til støttekroner - de gør nemlig en større forskel for dem, det hele handler om. Tusind tak for din støtte.

Støt her

Læs vores 50 årsjubilæumsbog

Fra en mand og en cigarkasse til en festlig handicaporganisation.
Læs historien om Muskelsvindfondens første 50 år i vores Jubilæumsbog

Find bogen her

Kontakt os

Vi står parat til at besvare dine spørgsmål om jubilæumsfesten

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Ved at tage chancer. Ved at inspirere. Ved at råbe op. Ved at blive ved. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle og til det gode liv med muskelsvind. Besøg vores sider:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev cirka to gange om måneden.

Dine data bliver kun delt i Muskelsvindfondens organisation. I øvrigt henvises til Muskelsvindfondens generelle privatlivspolitik, som du finder her.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk